cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Gibonni novi album

clock-img

12.12.2009, 21:02

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Jedva ga čekam! Napokon!user posted image user posted image  Baš me zanima kako će zvučati. Ali teško da će ikada više nadmašiti mirakul, on je definitivno bio najbolji.
Jako volim njegovu glazbu i stihove i obavezno moram imati svaki album. Čovjek je stvarno majstor!user posted image
Premda me njegov koncert razočarao,user posted image definitivno nije scenski tip.
Kako se vama sviđa najavna pjesma? Slušate ga?
http://www.youtube.com/watch?v=mIbqdO4Erg4

Samo luda mama...

clock-img

12.12.2009, 21:04

clock-img

curice

pencil-img

10443

ja ga ne slušam,neznam objasniti zašto(nemam neki razlog) ali jednostavno ga ne podnosimuser posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 21:20

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

i ja ga jedva cekamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

12.12.2009, 22:37

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Cula sam samo jednu pjesmu i svaki put mislim da ne moze bolje od zadnjega sto je napravio jer je savrseno i uvijek se nanovo iznenadim user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

12.12.2009, 22:55

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Volim ga i slušam,iako mi ne paše uvijek...Ovisi kako sam raspoložena...Ali to nije razlog da ga ne bum imala user posted image ...Na album,mislim user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)