cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Fitness program Body koncept za trudnice i rodilje

clock-img

18.05.2010, 13:14

clock-img

frnbhr36

pencil-img

34

Hello :-)
Evo za vas koje želite vježbati u trudnoći ili ste novopečene mame user posted image
Udruga “PAF” za ples, aerobic I fitness pokrenula je program koji se temelji na elementima pilatesa, yoge, vježbama disanja I snage, te vježbama istezanja.
Prilagođen je budućim i novopečenim mamama, znači ako ste trudne ili tek rodile ovo je idealan program za Vas.
Isto tako nije bitno da li ste bile aktivne prije trudnoće ili ne jer ovaj program ima individualan pristup prema svakoj ženi, a zbog toga su i grupe male ( od 5-8 žena) jer želimo da svaka žena dobije pažnju koju zaslužuje.
Od rekvizita za vježbanje koriste se male i velike lopte za pilates, elastične trake, male bučice (do 1 kg) i strunjače.
Program ide dva puta tjedno po dva puta dnevno (jutarnji i popodnevni termin):
Ali postoji mogućnost za otvaranje i drugih termina, ovisi o interesu.
Program je pod stručnim vodstvom instruktorice koja je već 12 godina u svijetu aerobica, prezenter na mnogim konvencijama u zemlji i inozemstu, zadnje je bilo na SKOK-u u Zagrebu, educirana na mnogobrojnim aerobic i pilates konvencijama, a trenutačno i sama očekuje bebu stoga je i nastala i ideja o ovom programu.
Ako imate urednu trudnoću i sve je ok, dođite da se družimo user posted image

< Poruku je uredio frnbhr36 -- 18.5.2010 13:29:42 >


_____________________________

Blagoslovljena :-)

clock-img

18.05.2010, 13:18

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Mislim da ovo nije u skladu sa Pravilimo koristenja portala user posted image

Također je zabranjeno svako besplatno oglašavanje na portalu bez prethodne suglasnosti vlasnika portala. Ovo obuhvaća direktno reklamiranje na forumu, kao i slanje privatnih poruka u svrhu oglašavanja (spam). Zabranjeno oglašavanje na forumu obuhvaća:

  • Sve objave i aktivnosti korisnika, koje direktno ili indirektno reklamiraju web stranice koji nisu sastavni dio portala Ringeraja.hr;
  • Direktno oglašavanje bilo kakvih aktivnosti, proizvoda ili usluga._____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

18.05.2010, 13:37

clock-img

frnbhr36

pencil-img

34

Žao mi je ako je ovo ispala reklama, ali namjera je bila da se ženama koje žele vježbati u trudnoći da informacija gdje se mogu rekreirati.
Postoje mnogi upiti i mnogi slučajevi kada su žene tražile gdje bi mogle biti aktivne ali nisu mogle na internetu naći informaciju pa stoga i ova informacija.
Postoje i drugi forumi sa informacijama gdje se isto može vježbati jer ne vidim zašto nedati informaciju ako žene traže i žele.
Ovdje se nigdje ne spominje web stranica, samo program i informacija o kakvom programu se radi.
Namjera je vezana za zdravlje, a mislim da nam takve informacije uvijek dobro dođu.
Lijepi pozdrav i ako treba maknut ću informaciju user posted image

_____________________________

Blagoslovljena :-)

clock-img

26.11.2011, 23:54

clock-img

frnbhr36

pencil-img

34

Ta ista instruktorica od kada je rodila vodi i privatne treninge za trudnice u večernjim satima s obzirom da fitness centri imaju treninge pretežno ujutro.
Pa ako ste zainteresirane za vježbanje javite mi se porukom da ne bih reklamirala a znam i sama koliko sam se namučila doći do neke informacije kad sam ja počinjala sa vježbanjem u trudnoći....žalosno je da i ovakve informacije koje nam trebaju za što lakše donošenje novog života na svijet ne smijemo pisati po forumima._____________________________

Blagoslovljena :-)

Zadnji članci

article-img