cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Danak loše prehrane

clock-img

22.02.2009, 22:08

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Evo,da vas upozorim sto se moze djeci dogoditi u pubertetu od lose prehrane i nedovoljnog kretanja.

Ovo ljeto, dan prije nego cemo na more, moj mladji me zove u wc i kaze da kaka krv. Ja pogledam, stvarno svjeza, crvena krv.
Uspanicena zovem mamu koja me umiri da su unutarnji hemeroidi i da se zato izvana nista ne vidi, jer on je bucek,malo se krece,puno papa i blablabla.
Na moru jedan dan opet ista stvar. Drugi dan sve normalno. Kako se to vise nije dogadjalo, ja prihvatila objasnjenje moje mame o unutarnjim hemeroidima i svi zaboravili na to.
Kad neki dan opet. E sad smo svratili doktoru i to pod hitno.

I sto se dogodilo???

Nekoliko dana za redom jeo krutu hranu, cijeli dan sjedi u skoli, pa onda doma pred kompom ili telkom, a debelo crijevo u pubertetu dobiva neke vezne misice koji su obavijeni tankom opnom i kad ona pukne (obicno je kruta hrana zadere) , to zgleda tako kako sam vam opisala. Puna skoljka krvi. A nista strasno.

Kupili kremicu Excipial, svaki dan tusiranje i mazanje guze, s time da si proba malo i iznutra namazati, toliko duboko da mu ne stvara neugodu (otprilike pola noktica).

Eto, ako vam se to nekad dogodi, da se ne preplasite.

< Poruku je uredio tikica_69 -- 22.2.2009 22:13:07 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

22.02.2009, 22:17

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

O čovječe! Dobro je znati. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

23.02.2009, 07:05

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

tnx tikica.... ovo je stvarno dobro znati user posted image

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

clock-img

23.02.2009, 11:53

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

To se mm_u znalo događati, ali nikada nije otišao doktoru. Hvala Tikica na informacijama.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

23.02.2009, 11:58

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Da i interesantan je podatak da se takvi problemi u cca 95% slucajeva javljaju muskoj populaciji

U iscekivanju.......

clock-img

30.03.2009, 22:17

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

vrlo korisno...najvažnije da je tvoj sin dobro, a vjerijem da je i njega uplašilo, pa da će ga to možda potaknuti na promjenu prehrane

FJ JE FRAJER

clock-img

30.03.2009, 22:18

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

vrlo korisno...najvažnije da je tvoj sin dobro, a vjerijem da je i njega uplašilo, pa da će ga to možda potaknuti na promjenu prehrane

Na zalost nece...on zna da ima svoju kremicu kad bu trebalo i to je to user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

30.03.2009, 22:21

clock-img

novamama

pencil-img

8532

baš mi nećakinja ima sličan problem, kod nje se radi o ranici - isto je dobila neke kremice, ali nju je i malo bolilo....

to je ova današnja generacija, što kažeš tikice - puno kompa, malo kretanja, a ona i stiska puno jer joj se gadi u školi ići na wc...mišić mali.....inače, nije bucka, i dosta zdravo jede, ali ipak joj se to dogodilo...

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

30.03.2009, 22:30

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da i interesantan je podatak da se takvi problemi u cca 95% slucajeva javljaju muskoj populaciji

Sve je to od mesa.user posted image  Juhicu ni pogledati, varivo je prilog šnicli...

Samo luda mama...

clock-img

30.03.2009, 22:31

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Nije Ruzo...moj sve pojede...pa velik je ko bure..ima vise kila neg ja a ima 12 let user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

30.03.2009, 22:31

clock-img

Marcus

pencil-img

376

IZVORNA PORUKA: Ruža

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Sve je to od mesa.user posted image  Juhicu ni pogledati, varivo je prilog šnicli...

ovo je najbolja definicija rucka do sad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img