1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

a bas jucer je baka insistirala na kupnji bambica koje su po mom misljenju apsolutno preskupe (350kn - ma toliko ni ja ne dam za svoje cipele...)
Ma to je da poludiš..ima neke logike oko tih uložaka,uvijek kupujemo cipele za broj veće zar ne?ako ima uložak to im ne koristi jer im se nogica skliže prema naprijed pa im taj uložak i ne koristi pretjerano jer ne sjeda ondje gdje bi trebalo.Mislim da bi trebalo kupiti cipele bez uloška ali da cipela bude im taman koliko treba..a ne za broj veći..
(ovo me sjetilo na politiku)a ako je sve 5.cipele s anatomskim uloškom iz dućana obično su samo psihološka podrška roditelju, a zapravo nemaju neku vrijednost za stopalo. samo ulošci rađeni po mjeri su zapravo važeći.eto to su moj saznanja.a vježbe stopala možete raditi u svakoj dobi.i hodati bo po kamenčićima(po savjetu naših baka)