PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
evo nama novoga birca... Dobrodosle drage moje... ZA nekoliko trenutaka biti cete posluzene, molim napisite vase zelje za piće dok ja pozovem catering _____________________________princeza br.1 - 18.11.2008, princeza br.2 - 16.04.2013
Besplatni SMS
ooo da počastiš...... meni jedan kratki pelin _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
_____________________________princeza br.1 - 18.11.2008, princeza br.2 - 16.04.2013
daj nekaj za popit , sad sam i ja gladna _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
MaTana,ja sam teška kontinentalka,pogotovo u zimskom periodu,još jednom molim uljudno čevape i pivo _____________________________lucija je svjetlo u mom životu 07.05.2005.
evo sad cu ja dotegliti svoje gajbe, ostale mi tamo u bircu
odo ja pod tuš i nanati.tko zna kad če se maleni probuditi... može za mene jedna rakijica...laku noč i želim vam ugodnu večer. _____________________________Alex 2.5.2009 pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013
IZVORNA PORUKA: MaTana
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: MaTana
IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Evo za zabu _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
e sad i ja gibam.moram nesto podhitno pojest, iako nece bit oni cevapi zatvorit cu oci i zamisljati ih... i malo kajmaka..........uh _____________________________Karlo.03.2009 mamin vragolan Renato nam stigao-26.01.2011
evo mene i mojih gajbi jedva dovukoh ih uh umorila sam se a mamamery mi krenula ih oteti zamislite te bezobraznice
ti miša mišastog,Pepe,jel ima tamo gdje sutra idemo čevapa?Hvala _____________________________lucija je svjetlo u mom životu 07.05.2005.
idem i ja laku noć curke, dobru zabavu _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Ja i ti mozemo traziti cevape,ja sam uvik za _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
IZVORNA PORUKA: callanhoe evo mene i mojih gajbi jedva dovukoh ih uh umorila sam se a mamamery mi krenula ih oteti zamislite te bezobraznice
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica