PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
evo i ja imam čast da otvorim birc koji će vam biti za ''pobiječi''od svih i svačega i da uživate u vašemu SLATKOM TRENUTKU sa nama-rr ekipom. uživajte i budite vesele i opuuuuno dobrih stvari spremajte(naravno slatkih) evo za otvorenje a evo i nešto da zalijemo slatko čin-čin valjda i vi nešto donesete za otvorenje birca SRETNI I VESELI BILI < Poruku je uredio Renata RR -- 6.10.2009 12:16:57 > _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
A ja taman napisala moj prijedlog u stari birc Dobar je naziv Evo ja častim kolačima
Jupiiiiii, novi birc _____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
Nešto za mene _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
_____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
zvrk birc je dobro opremljen _____________________________
ja ocito ne moram nista....sve ste vec donijele _____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
IZVORNA PORUKA: mama mery zvrk birc je dobro opremljen
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ja ocito ne moram nista....sve ste vec donijele
_____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
pincirotvajler -šta misliš da mi potjeraš goste odmah na otvorenju . čekaj da se malo popije pa onda budu
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler
aha, ok ok, povlačim _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
ja kad krenem pjavati i gluhi pobjegnu _____________________________
evo od mene malo zdravlja.... _____________________________mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler aha, ok ok, povlačim
< Poruku je uredio Renata RR -- 6.10.2009 12:17:40 > _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
curke idem prije nego pođem pjevati tipkamo se kasnije < Poruku je uredio Renata RR -- 6.10.2009 12:17:19 > _____________________________
Ajme koje otvorenje _____________________________H 07 E 09
evo mene sa BOBI FLIPSOM u bircu. želi li netko ima još malo _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
IZVORNA PORUKA: ZVRK evo mene sa BOBI FLIPSOM u bircu. želi li netko ima još malo
Jeli ti teško palo što si ga sama morala smazati??? _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
IZVORNA PORUKA: Thea Jeli ti teško palo što si ga sama morala smazati???
Hvala ti,ali ja sam trenutno na kuhanim kestenima.. _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
onda smo oba dvije ''zadovoljene'' _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola