cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Bumbo sjedalica

clock-img

17.05.2013, 17:12

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

Dakle drage dame, znam da neke od vas to imaju... Jel to čemu? kad se beba smije staviti u nju? čini mi se simpa... a?

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

17.05.2013, 17:26

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Serap.mi imamo bumbuuser posted image ...
meni je bila odlična dok Di nije počeo kužiti svoje nogiceuser posted image
Di je znao biti u njoj po 15min. od 5mj...mada kažu da je i od 4mj.i da je baš napravljena da može anatomski sjediti i ranije u njoj.
Skupa je,negdje oko 400kn...mi smo je dobili na poklon...i velim poslužila je svega 2mj...sad se iz fore igra s njom user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

clock-img

17.05.2013, 17:30

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Evo nešto više o njoj:
Što je i čemu služi?
Do Bumbe su nam pomagali prosjediti uz pomoć jastučića koji nas ne mogu držati pa smo se klatili lijevo i desno,preklapali poput džepnog nožića.Doživljaj prostora i svega u njemu na taj način biva zbunjujući. Bumbo je to promijenio za sva vremena. Bumbo je unikatno dizajnirana baby sjedalica koja omogućuje bebama ergonomski i siguran položaj u dobi kada su spremne početi učiti sjediti a to je najčešće s napunjena 4 mjeseca.Za primjeniti Bumbača glava treba biti pri uspravnom položaju  stabilna.Svako učenje treba imati svoju dinamiku pa tako i ovo.U početku se beba stavlja sjediti par minuta pa se to vrijeme postupno produžuje.

Bumbo igra veliku ulogu za:

1. doživljaj prostora u uspravnom položaju

2.  ranoj socijalizaciji,društvenosti bebe

3. razvijanju osjećaja samostalnosti što bebe oduševljava

4. pomoć roditeljima da,premda bebu nadziru!,ipak imaju slobodne ruke.

Hranjenje bebe se s Bumbačom odvija na način da se majka i beba gledaju licem u lice što je prava komunikacija.majci je lakše dijete nahraniti a dijetetu je zabavnije.Boravak u prirodi,posebno na plaži je s Bumbom izuzetan doživljaj.Najviše pohvala smo dobili upravo za Bumbu na plaži jer bi beba gledala kako se roditelji i drugi kupaju i uživaju,sve je zabavnije a i "ja sam samcat sjedim,gledajte me".Do kada beba može koristiti Bumbu kao svoju foteljicu?Negdje do godinu dana jer tada večina beba postaje prevelika za Bumbu jer su nogice podebljale.Bumbo se tada spremi za drugu bebu ili se daruje najdražima jer je doista vrijedan dar.Tim više što se lako čisti i održava pa će dar biti kao nov.
Bumbo u jaslicama bi bio pravi pogodak ali....Zato mame koje se druže mogu napraviti party,staviti u krug svoje bumbače i čuditi se koliko bebe imaju želje i smisla za druženje.
Bumbo nema trake, pojas ili kopču - dizajniran je na način da dijete vlastitom težinom biva nježno fiksirano u ergonomskom položaju. Bumbo sjedenje pogoduje urednom razvoju kukova radi položaja nogica za vrijeme sjedenja. Bumbo je prošao sva potrebna testiranja i odgovara općim uvjetima sigurnosti EU BS i EN standardima. Proizveden prema ISO 9001:2000 Quality Assurance Management Systems.
Upozorenje: premda je Bumbo stabilan,vrlo je važno dobro procijeniti podlogu na koju ga stavljate i okolnosti.Jer s bebama nikada ne znate,zato je nadzor sjedenja u Bumbi neophodan.Nemojte to nikada zaboraviti.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.05.2013, 17:38

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

Heh i mi bismo ju mogli dobiti za Krstitke pa pitam jel valja

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

17.05.2013, 17:57

clock-img

andydea

pencil-img

4754

gle meni je ok..ja sam ju stvarno koristila ta 2mj..a sad ga ne stavljam jer mi se izvrne na glavu iz nje...on bi puzao i hodaouser posted image ...ali tko zna možda bu mu zanimljiva kasnije...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

18.05.2013, 08:53

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ako ćeš je dobiti onda ok iako ako možeš tražiti neki drugi poklon umjesto toga tražiuser posted image To čudo ne vrijedi tolike novce i jako se malo koristi. Meni je to prijateljica posudila i R sam stavila unutra svega 5x.

Roko i Dino user posted image

clock-img

18.05.2013, 11:41

clock-img

tenkic

pencil-img

905

mi ju imamo posuđenu. Stoji u kupaonici pa stavim Bo nutra dok sam na wc-u. njoj je to fora. kad nije u njoj, onda se penje po njoj ili ju gura po sobi, ali ne vrijedi te novce...ma u biti, ovisno o bebi, jer ako beba ne puza i ne sjedi, onda joj je to super fora, ali kad propuza i nauči sama sjediti, onda ju se može staviti u bilo kakvu sjedalicu...na žalost svaka beba je drugačija i nikad ne znaš kad će propuzati ili početi sjediti
bumbu se može koristiti i kod hranjenja bebe :) (ali mi smo imali hranilicu pa ju nismo koristili u tu svrhu)
dok sam u kuhinji, Bo je ili na podu ili u sjedalici za hranjenje

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

clock-img

11.06.2013, 18:20

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

nama je odlična!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.