cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Želja...

clock-img

17.08.2010, 16:50

clock-img

Imra

pencil-img

3299

Imate li neku neostvarenu zelju??
Meni je velika zelja bila da dobijem curicu, sto mi se i ostvarilo, a neostvarena zelja mi je da posjetim Japan.

< Poruku je uredio Ninaa -- 17.8.2010 21:50:56 >

clock-img

17.08.2010, 16:53

clock-img

troubled

pencil-img

7104

super bingo dobitak...da riješimo kronični manjak stambenih kvadrata....samo to user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

17.08.2010, 16:54

clock-img

Domy

pencil-img

3417

trenutna želja mi je da se odselim odavde i da se izvučemo iz ove situacije u koju smo upali..

clock-img

17.08.2010, 16:55

clock-img

Imra

pencil-img

3299

IZVORNA PORUKA: Domy

trenutna želja mi je da se odselim odavde i da se izvučemo iz ove situacije u koju smo upali..

user posted image user posted image user posted image cekaj prvo moju posjetu, da se malo nauzivam pa ti onda seli user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2010, 16:56

clock-img

Anoniman

Trenutno maštamo o tome da odemo u Toskanu. Opet! Ovaj put u troje! Možda iduće ljeto, ako uštedimo novčeka!

clock-img

17.08.2010, 16:56

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: Imra

user posted image user posted image user posted image cekaj prvo moju posjetu, da se malo nauzivam pa ti onda seli user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image onda se požuri..

clock-img

17.08.2010, 16:58

clock-img

maja

pencil-img

6000

o pa imam puno želja, prvo da Noa ozdravi, da mi petra ne žvače sisu, da odemo iduće godine na more i da sredimo kuću do kraja

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

17.08.2010, 16:59

clock-img

maja

pencil-img

6000

aha, pardon, sad vidim neostvarenu, vjerujem da će se ove sve ostvaritii, a neostvarena da nekuda otputujemo van

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

17.08.2010, 17:00

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

da opet živim na selu-neostvarena
da sin bude zdrava i dobra beba-ostvarena

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

17.08.2010, 17:02

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

da opet živim na selu-neostvarena
da sin bude zdrava i dobra beba-ostvarena

ajmo se mijenjat...user posted image

clock-img

17.08.2010, 17:05

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

ajde ,,mogu odmah i drugu neostvarenu ostvarit?farma pinčeva i rotvajlerauser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

17.08.2010, 17:06

clock-img

katy mama

pencil-img

838

neostvarena-rjesenje stambenog pitanja

ostvarena-moj sinuser posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

clock-img

17.08.2010, 17:10

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Tila sam curicu. user posted image
Jednu malu slatkicu rumenih obraza i čupave kosice koja će mi vuć živce čim uđe u pubertet.
Al eto imam dva dečka, moja dva sunca i dvije sreće. I sasvim sam sretna tako.

Tko zna možda neki od njih bude ima kćer pa bar budem seksi baka.user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 17.8.2010 17:11:04 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

17.08.2010, 17:10

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ajde ,,mogu odmah i drugu neostvarenu ostvarit?farma pinčeva i rotvajlerauser posted image

kreči što čekaš...user posted image user posted image

clock-img

17.08.2010, 19:42

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

potpisujemuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

17.08.2010, 21:47

clock-img

zozo1

pencil-img

445

malo više stambenih kvadrata i jedan veeeeeliki shoping samo za mene koji bi trajao satima i satima user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

clock-img

17.08.2010, 21:48

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

da dobim na lotu i vratim kredit i prerežem sve karticeuser posted image user posted image

clock-img

17.08.2010, 21:53

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Pa moja željica za curicom kovrčave kose se ostvarila i da imam sretan brak i muža koji me voli i poštuje. Neostvarenih ima više, prva da diplomiram i napokon se riješim tog faksa, da nekad otputujemo na Cubu, da se izvučem iz minusa i da neki meni bliski ljudi ne iskorištavaju moju dobrotu i pile mi živce i da me me trenutno puste na miru.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

17.08.2010, 22:58

clock-img

Anoniman

Da radim kao stjuardesa, i da odem u New York!!!

clock-img

17.08.2010, 23:08

clock-img

sirenas

pencil-img

196

ostvarena želja da imam  curicu i da imam dobrog i brižnoga muža

neostvarena da dobijem na lotu i da putujem di nisam bila

clock-img

17.08.2010, 23:44

clock-img

mariola

pencil-img

19495

moja neostvarena želja je da me netko takne čarobnim štapićem  tako smravim 5kilauser posted image
...i nastavim jesti a ne debljati seuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

18.08.2010, 09:16

clock-img

dmtdmt

pencil-img

21

moja ostvarena želja je moja curica ljepotica a neostvarena je da imam svoj stan,da mi gazda ne dolazi svakog prvog po stanarinu

clock-img

18.08.2010, 09:24

clock-img

Anoniman

neostvarena želja mi je još uvijek riješiti stambeno pitanje tako da djeca imaju svoje sobe - hoću svoju sobuuuuuuuu!!!!!!user posted image user posted image

clock-img

18.08.2010, 09:25

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ostvareno imam sve kaj sam si nekada željela a sad možda ko i mariola...da neko kaže jedi i ne debljaj se...ja najsretnijauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

18.08.2010, 09:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mariola

moja neostvarena želja je da me netko takne čarobnim štapićem  tako smravim 5kilauser posted image
...i nastavim jesti a ne debljati seuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem te (ali nažalost, ne samo 5)