cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Šibenik Solaris

clock-img

25.07.2008, 21:47

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Da li je netko već ljetovao tamo? U hotelu ili apartmanu? Kako ste bili zadovoljni?

clock-img

26.07.2008, 01:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.07.2008, 22:03

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

ljetujem u blizini i znam da se ljudi cesto tamo odlaze kupati u zadnje vrijeme nisam bila tamo ali koliko znam da je renovirano i ok.

clock-img

28.07.2008, 11:36

clock-img

mirna

pencil-img

8134

cokolada ako ljetujes u blizini, možda mi možeš preporučiti kakav apartman u blizini.. to bi nas došlo jeftinije, ali s apartmanom bez preporuke ne bi htjela riskirati..ipak idemo na more samo jednom godišnje..

clock-img

28.07.2008, 13:00

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

imam poznanicu koja je tamo već bila ove godine (6. mj) i bilo joj je odlično, pa su otišli ponovu...isto ima malog klinca (2 god)...bili su oduševljeni i jako zadovoljni - mislim, ne bi išli ponovo da nije bilo dobro user posted image

_____________________________

FJ JE FRAJER

clock-img

31.07.2008, 11:49

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Ipak smo rezervirali šibenik solaris... jedan tjedan uživancije.. nije jeftino, ali ima još i skupljih hotela..

Cure u blizini, ako ste za druženje uz kavicu, javite mi se na P.P.

clock-img

01.08.2008, 21:06

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

mirna ja sam ti na moru pa ne citam svaki dan RR pa sam tek danas vidjela da bi mozda negdje u blizini. Ja ti ljetujem u Pirovcu pa ti mogu pitati susjedu ako hoces za apartman samo mi napisis koji datum bi. prijasnjih godina je racunala 50 E, ako hoces pitati cu je.

clock-img

19.08.2008, 20:42

clock-img

mirna

pencil-img

8134

sada ću ja napisati svoju recenziju odnosno kritiku da ne zaboravim.. možda će nekome dobro doći..

Ako idete ljetovati u Šibenik solaris, nemojte nikako odabrati hotela koji je kao najbolji u cijelome kompleksu. Mi smo ga odabrali, jer je kao najprimjereniji za djecu. Stvari zbog kojih valja izbjegavati taj hotel:

-lift nema senzora, lako vam se može dogoditi da vam vrata stisnu kolica, a u najgorem slučaju dijete. Osim toga taj hotel gdje ljetuje ogromno obitelji s kolicama i sve sobe su po katovima ima samo jedan mali lift u kojeg stanu samo jedna kolica.
- ograda na balkonu: visoka je negdje 50 cm, onda slijedi rupa kroz koju dijete može pasti..
- na terasi restorana hotela je na kraju ograde ogromna rupa kroz koju dijete može pasti (na sreću ju je MM primijetio u pravo vrijeme)
- kada puše malo jači vjetar, odtrgne komade limenih oplata s balkona koje su u našem slučaju pale u neposrednu bližinu hotelske picerije, dok smo vani ručali..
- u hotelskoj sobi nema ventila na radijatorima, ako dijete pratite na WC i čučite kraj njega, možete se lako udariti kad se dignete na oštar dio koji viri iz radijatora (to se meni dogodilouser posted image )...
- hranilice u restoranu su sve potrgane, dijete ne možete zakopčati (zato smo cijelu vrijeme trebali trčati za njim..user posted image ). Osim toga ih ima premalo i neprimjerene su za bebače..
- u hotel ili iz hotela na plažu ne možete s kolicama, osim ako ih  nosite. svugdje su samo stepenice.. ne znam kako je to moguće u hotelu za obiteljuser posted image
- ispred terase su bazeni, voda se preliva po stepenicama i pod je tako klizav da trebate čvrsto držati dijete da si ne razbije zube..
- klime u sobama su glasne i totalno bez efekta (valjda zato jer su prozori stari, pa ne dihtaju..)


pozitivne stvari:

-muzika na terasi. one man band, ali izvrsan, djeca su uživala..
-hrana nije tako loša..
-igralište za djecu, igraonica u hotelu
-borova šuma i šetalište


< Poruku je uredio mirna -- 19.8.2008 20:49:36 >

clock-img

19.08.2008, 20:45

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Još i to: prošle godine smo ljetovali u valamaru klub tamaris. ova dva hotela uopće ne možete uspoređivati iako oba dva imaju 4 zvijezdice.. Taj hotel toplo preporučujem svima koji idu na odmor s djecom u Istru...

< Poruku je uredio mirna -- 19.8.2008 20:46:08 >

clock-img

09.05.2011, 13:35

clock-img

2xmama

pencil-img

1

Solaris mogu preporučiti svima, a posebno obiteljima s malom djecom. Ima 5 hotela, pa se cjenovno može birati. Imaju lijepu plaži, a ove godine će navodno dio plaže nasuti pjeskom. Imaju i vanjske bazene s morskom vodom koji su super za djecu. Osim toga ima puno, puno sadržaja za djecu + aminacija za djecu. Lani smo bili na tamo na odmoru, mislim da ćemo i ove godine. I stvarno pohvala, svake godine iznenadi nešto novo. Hrana je ok, jedino bi cijene sladoleda, sokića i sl. mogle biti povoljnije.user posted image

clock-img

26.06.2019, 07:38

clock-img

guycassode258

pencil-img

80

https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com