writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

22.09.2010, 10:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.09.2010, 10:41

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

pa, ne znam računa li se ovo ali jednom sam pronašla na ulici jako skupocjeni mobitel, namučila sam se dok sam ga vratila vlasniku, (ne sama sa sobom, nego sa vlasnikom gdje ćemo se nači da mu ga predam) nagrada  mi nije ponuđena a niti bih je uzela i da je

clock-img

22.09.2010, 11:32

clock-img

ama

pencil-img

760

desilo mi se.....al nikad nebi uzela nista jer kako kazes napravila sam to po savjesti a ne zbog koristi....desilo mi se  da prodjem pored novca i nebi ga uzela jer neznam ciji je...imala bi griznju savjest da ga potrosim a necija muka u pitanju bolje nek neko dr.razbija glavu.

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

clock-img

22.09.2010, 11:54

clock-img

Anoniman

Ne bih uzela novce. To nije razlog zašto sam nekome pomogla.

clock-img

22.09.2010, 12:09

clock-img

inesica

pencil-img

877

Pomogla sam nekome, i vratilo mi se, na slican nacin. Tako da mi je zadovoljstvo sto znam da ima dobrih ljudi koji su spremni pomoci, a i meni je taj osjecaj bas poseban.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

22.09.2010, 12:59

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

ma novac bi me bilo sram uzet,,al usluga za uslugu možeuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

22.09.2010, 13:30

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

da bas tako cvrle..user posted image

clock-img

22.09.2010, 13:43

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

IZVORNA PORUKA: cvrčak
meni je to bezveze uzeti novac,jer sam ionako to napravila po savjesti,a ne zbog koristi.

slažem se s ovim...kad nešto učinim ne tražim hvale niti nagrade...jednostavno volim napraviti od srca stvari...
a u biti se ja puno bolje osjećam kad mogu nekom pomoći.

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

22.09.2010, 13:47

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ako već nekom pomažem onda to radim jer to želim a ne zbog novca. U dosta navrata sam pomogla i bilo je zahvale u obliku novca, jednom sam "uzela" tj ostavili su mi u torbi i skužila sam tek kući....

Roko i Dino user posted image

clock-img

22.09.2010, 19:55

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ne bih voljela uzeti novac jel onda to nije to. Ja sam takva da uvijek pomognem di mogu. Odnesem robu u caritas, popeljam ljude kad idem s posla ili iz zagreba ako ih poznam, susjedima pomognem kaj treba. Često se naživciram zbog gluposti jel u današnje vrijeme valjda dobar i glup je isto, ali nema veze. Što više daješ to više dobiješ, svaki put u životu kad mi je bilo teško valjda su se sve te sitnice vratile i manifestirale kroz male stvari. Evo u pon. je zbog obilaska jako kasnio bus i već je bilo upitno jel ću stići na ispit a krenula sam 2 sata ranije, da ne dužim i ne idemo off topic popeljal me dečko koji vozi u zetu, znam ga površno prek kolegice s kojom radim skroz na Savu, tak da vjerujem da se sve dobro koje u životu učinimo kad tad vrati.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.