writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

21.05.2010, 16:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.05.2010, 11:59

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

mislim dobro je ova vijest...ali nikako mi se nesvidja to sto mrdaju sa ljudskim embrijem ko sa zivotinjom....ili ti plodom...ili vec jajasce ili spermije...mislim da se jako puno igraju boga....user posted image

clock-img

24.05.2010, 14:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ipak preinake zakona bude nade stručnjaka da bi se nova oplodnja mogla legalizirati. Voditelj istraživanja prof. Doug Turnbull kaže da će u slučaju da se ovo dogodi prva beba s tri roditelja biti rođena već za tri godine.

I ko ce onda tom detetu biti roditelji, sta ce da pise u rodnom listu- mama 1 i mama 2??? user posted image user posted image
ma mislim igraju se sa stvarima koje nisu za igru, sto bebys kaze igraju se Boga i to mi se ne svidja ama bas nimalo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2010, 16:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.05.2010, 16:11

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

U svakom slučaju pozdravljam ovakav napredak i radujem se svakom tko će zahvaljujući ovome moći imati zdravo dijete,a ne teškog invalida prikovanog za kolica i pitanjem da li će doživjeti pubertet.

slažem se jer moramo biti svjesni da kako i tehnologija i sve ostalo ima svoj napredak tako i generacije bebe, djece, odraslih i ako se to na bilo koji naćin može spriječiti ja sam za

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...