cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Nitolic – sve što roditelji trebaju znati o ušima i gnjidama u kosi

clock-img

14.10.2022

Laboratorijska ispitivanja su dokazala 100% učinkovitost u uklanjanju uši glave uz korištenje Nitolic proizvoda.

Sve što roditelji trebaju znati o ušima i gnjidama

Povratak u škole i vrtiće sa sobom donese različite radosti, ali i izazove. Definitivno jedan od izazova, jer ne volimo koristiti riječ problem, je pojava ušiju u vrtićima i školama.

 

I ne, ne brinite. To se događa svima! Ušljivost glave kod djece u vrtićkoj i školskoj dobi zaista je česta pojava. Javlja se i u bogatijim i siromašnijim sredinama, najčešće u obliku manjih epidemija unutar školskog ili vrtićkog kolektiva ili unutar obitelji. I da znate, svatko može dobiti uši i u pravilu nema brzog i trenutnog rješenja.

 

Dakle, jedno od troje djece u vrtiću ili školi dobit će uši i gnjide u nekom trenutku tijekom godine, znanje o tome kako se „nositi“ s njima jedna je od korisnih roditeljskih vještina.

 

Nitolic - proizvodi visoke učinkovitosti

 

Uši Laboratorijska ispitivanja su dokazala 100% učinkovitost u uklanjanju uši glave uz korištenje   NITOLIC® je proizvoda. Čak u 95% slučajeva dovoljan je samo jednan tretman za   uklanjanje  ušiju!

 

 Dolaze u tri varijante:

 

 Nitolic tretman protiv ušiju za kratku kosu – koristi se za kosu koja je kratke do srednje   dužine. Ima trostruko djelovanje. Pruža potpunu pokrivenost vlasišta i kose te temeljito   prekriva sve razvojne faze ušiju u kosi, što za posljedicu ima njihovu imobilizaciju.   Imobilizacija povećava njihovu izloženost proizvodu, a kosu čini dehidriranom. Nekontroliran   i nepovratan gubitak vode vodi do njihovog ugibanja. U paketu se nalazi i češalj za   uklanjanje gnjida.

 

Nitolic tretman protiv ušiju za dugu kosu - kosti se kod duge kose, kako mu i samo ime govori, te ima ista svojstva kao i njegov prethodnik. Osim češlja, u paketu se nalazi i Nitolic Nit remover, emulzija koja olakšava uklanjanje gnjida pričvršćenih na kosu te Nitolic wash, dodatak za pranje rublja za uklanjanje ušiju i gnjida s tkanina.

 

Nitolic preventivni sprej protiv uši i gnjida - temelji se na fizičkom načinu djelovanja. Na površini kose se stvara zaštitni film koji zaustavlja kolonizaciju parazita i naseljavanje jaja( gnjida). Miris čajevca i metvice, štiti od infekcije ušiju i smanjuje rizik od ponovne zaraze, nalazi se u formuli koja ne ostavlja masni trag i mrlje. Koristite barem dva puta tjedno ili češće, posebno ako su u okolini vašeg djeteta otkrivene uši na glavi. Zaštita traje do prvog pranja kose.

 

Preventiva

 

Iako može biti primamljivo redovito koristiti tretmane protiv ušiju kako bi izbjegli buduće izbijanje gnjida, nemojte. Važno je redovito pregledavati kosu koristeći češalj za gnjide kako bi što ranije identificirali zarazu te pravilno tretirali dječju kosu.

 

Sve Nitolic proizvode možete pronaći u ljekarnama.

 

Više o proizvodu pronađite na linku TU

 

Uši

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img