cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Odaberite božićni poklon u dm-u i uštedite! Poklon-pakete i igračke u dm-u kupite uz 30 % popusta.

clock-img

18.12.2020

pencil-img

PR

U dm-u i u dm online shopu pronaći ćete prave poklone za mamu, sestru, prijatelja ili supruga, a razočarani neće ostati ni najmlađi. Druga dobra vijest, sve poklon-pakete, mirisne setove i odabrane igračke možete kupiti po cijeni sniženoj čak 30%.

Poklon-pakete i igračke u dm-u kupite uz 30 % popusta

Ove godine želite razveseliti sve članove svoje obitelji i prijatelje? Imamo dvije dobre vijesti za vas. U dm-u i u dm online shopu pronaći ćete prave poklone za mamu, sestru, prijatelja ili supruga, a razočarani neće ostati ni najmlađi. Druga dobra vijest, sve poklon-pakete, mirisne setove i odabrane igračke možete kupiti po cijeni sniženoj čak 30%. U nastavku otkrijte naše favorite, a na dm.hr potražite još božićne inspiracije.

 

Mirisni poklon-paketi

Među mirisnim setovima odabrali smo Bvlgari Crystalline jer objedinjuje sve ono što savršen poklon treba – eleganciju i luksuz. Sadrži toaletnu vodu Bvlgari Omnia Crystalline, losion za tijelo i gel za tuširanje, a od sada je u dm-u dostupan po sniženoj cijeni od 339,90 kuna. Izdvajamo i poklon paket Signature (199,90 kuna) koji potpisuje modna ikona Naomi Campbell. Uz jedan od najpopularnijih mirisa sadrži i narukvicu što ga čini još prikladnijim poklonom za mamu ili najbolju prijateljicu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Božićne aktivnosti s djetetom

 

Poklon-paketi i igračke za djecu

Likovi iz crtića uvijek su popularni kada se radi o poklonima za djecu. Zato smo odabrali poklon-pakete Frozen i Spiderman. Poklon za odvažne princeze sadrži parfemsku vodu i kupku za kosu i tijelo, a hrabre junake zasigurno će razveseliti torbica s likom Marvelovog Spidermana uz koju će dobiti i toaletnu vodu, gel za tuširanje i privjesak s likom omiljenog junaka. Za nešto manju djecu, po sniženim cijenama možete odabrati i omiljene proizvode Fisher Price poput Psića Sveznalice (245,90 kn) i Tableta za sveznalice (159,90 kn).


dm

 

Pun kovčeg make up-a

Za ljubiteljice make upa, ne možete odabrati bolji poklon od kovčega punog make up proizvoda. Ubrajamo se upravo u tu kategoriju, pa smo izdvojile Acrylic make up kovčeg kojeg bismo rado našle ispod svog bora. Ovo malo make up carstvo možete kupiti u dm-u i dm online shopu za 149,90 kuna, a sadrži palete sjenila, rumenila, puder, ruž, olovku za oči, kajal, olovku za usne, sjajilo i lak za nokte.

 

Pokloni s hrvatskim potpisom

Među nama omiljenim poklon-paketima iz dm-a našli su se i oni s hrvatskim potpisom brenda Ethno Croatia. Odabrali smo paket s tradicionalnom kuharicom koja donosi 10 tradicionalnih recepata i dovoljno mjesta za upisivanje novih. Dobro se kombinira s poklon-paketom istog brenda koji uz ručno rađeni sapun sadrži i kozmetičku torbicu inspiriranu narodnim vezovima.

 

 

Poklone po sniženim cijenama možete pronaći u prodavaonicama dm-a, dm online shopu, a odabrane možete naručiti na kućnu adresu i putem aplikacije Glovo. Sretno darivanje!

 

Promocijska poruka 

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img