cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Muškarci, pijte kavu!

Trenutna istraživanja su pokazala da muškarci koji svakodnevno piju kavu imaju mnogo manje šanse da pate od erektilne disfunkcije. Kava parovima donosi i druge dobrobiti. Koje, pogledajte u članku!

Muškarci, pijte kavu!

Ako ste i vi ljubitelj crne kave – ovog mirisnog i ukusnog crnog eliksira, bez kojeg ne možete zamisliti jutro i savršen dan, postat će vam još draži jutarnji ritual nakon što pročitate tekst.

 

Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Teksasu pokazalo je da muškarci koji piju dvije šalice crne kave dnevno rjeđe pate od erektilne disfunkcije.

 

U istraživanju je sudjelovalo više od 3.700 muškaraca, a stručnjaci su utvrdili da za pozitivan učinak kave na erektilnu funkciju muškarac treba popiti dvije do tri šalice crne kave dnevno. Kava pojačava protok krvi kroz reproduktivne organe i time sprječava mogućnost erektilne disfunkcije.

 

PROČITAJTE JOŠ: Više sex-a povečava šanse i u IVF-u

 

Manje dosadan i razdražljiv zbog kave

Ali to nije sve. Drugo istraživanje Welsha i njegovih kolega pokazalo je da ljudi koji piju kavu puno bolje reagiraju na nedostatak sna, što također pozitivno utječe na kvalitetu veze.

Drugim riječima: kada ste umorni, iscrpljeni i neispavani, kava će vam pomoći da svoje lose raspoloženje ne prenesete na partnera, jer kava povećava vašu sposobnost da se kontrolirate.

 

Dakle, kada primijetite da je vaš partner umoran i dosadan, skuhajte mu dobru crnu kavu, a ne obasipajte ga optužbama i osjećajem krivnje, jer premalo obraća pozornost na vas i zanemaruje vaš partnerski odnos. Uspijete li ga nasmijati uz kavu, dvostruka doza pozitivnih kemijskih svojstava sigurno će dobro utjecati na vaš odnos u spavaćoj sobi.

 

PROČITAJTE JOŠ: Probudite ljetne strasti!

 

Preuzeto: ringaraja.net

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img