cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Muškarci odrastu tek u 43. godini

Kako su otkrili znanstvenici, tek u srednjim godinama možete očekivati da vaš muškarac stvarno odraste. Muškarci svoju zrelost dosegnu punih 11 godina iza žena. Sada znamo zašto se djeca tako dobro slažu sa svojim očevima. :)

Muškarci odrastu tek u 43. godini

Prema mišljenju sudionika istraživanja, muškarci bi ozbiljnost i zrelost trebali dostići tek s 43 godine, dok žene zrelost dostignu puno ranije, točnije s 32 godine.

 

U istraživanju u kojem su sudjelovali i muškarci i žene, 30 posto žena reklo je da su prekidale vezu jer je partnerovo ponašanje bilo nezrelo. Prema Daily Recordu, žene se dvostruko češće osjećaju zrelije u vezi od svog partnera, a četvrtina ispitanih žena tvrdi i da su same donosile sve važne odluke u vezi.

 

PROČITAJTE JOŠ: Najčešći strahovi muškaraca

 

Iznenađujuće je i da je čak 46 posto žena prijavilo veze u kojima su morale malo previše ugađati muškim partnerima, piše Telegraph. No, nije sve tako loše, budući da je četiri od deset ispitanika reklo da nezrelost u vezi može pomoći održavanju veze svježom i pružiti zabavu.

 

Dakle, ako mislite da je vaš muškarac nezreo, to nije ništa čudno ni neuobičajeno i nije razlog da odustanete. Pričekajte još malo i u međuvremenu se zabavite sa svojim velikim djetetom. :)

 

IZVOR: Dnevnik.si

 

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img