cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Fotografiranje bebe i obitelji u udobnosti Vašeg doma

Svaka trudnica i svaka majka zaslužuju imati jedinstveno sjećanje na nezaboravno razdoblje trudnoće, na neprocjenjive poglede novorođenčadi, sjećanja na neodoljive dječje poglede i jedinstvene trenutke obiteljske sreće.

Fotografiranje bebe i obitelji u udobnosti Vašeg doma

Sjećanja koja imamo i stvaramo nešto su najljepše, najdublje i nešto na što se oslanjamo tijekom svog života.

Strast prema fotografiji i ljubav prema djeci nadahnuli su Gordanu Kozić da otvori tvrtku koja je jedina u Hrvatskoj, specijalizirana isključivo za fotografiranje beba i obitelji -Davita klik.

 

Davita klik je mala tvrtka koja okuplja puno suradnika. Nemamo svoj foto studio. Isključivo pružamo uslugu fotografiranja bebe i obitelji u njihovom domu.

Za takvo fotografiranje, potrebno je ostvariti dobar odnos s djecom i obitelji i dobro se prilagoditi svaki put na novi prostor rada. Specifični smo i po tome što radimo jedino i isključivo fotografiranje beba i obitelji i ništa drugo.

Napravili smo oko 4 000 takvih fotkanja i mogu reći kako smo specijalizirani za fotografiranje beba.

 

Davita KlikDavita KlikDavita Klik

 

 

DAVITA KLIK u suradnji sa Ringerajom daruje vam 3 Poklon kupona za profesionalno fotografiranje! 


 

Zavirite na naš FB profil i sudjelujte u nagradnom natječaju!


Davita klik

 

 

 Davita KlikDavita Klik

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img