|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudnoća/CIN
28.2.2020 21:37:06   
mamacita28
Pozdrav mame i one koje će to tek postati :)

Otvaram ovu temu u nadi da će se javiti netko sa sličnim iskustvom kao što je moje. Imam 29 godina, mama sam dvoje dječice i do prije nekoliko mjeseci sa mojim je zdravljem bilo sve u redu. A onda, šok za mene. Papa test po prvi puta u životu pokazuje CIN 1, da bi u svega par mjeseci napredovao do CIN-a 3. E sad, obavljena je biopsija koja je potvrdila CIN 3, čekam kontrolni papa test i kolposkopiju. Dobila sam svašta nešto od terapije, i pijem beta glukan i kurkumin za imunitet i nadam se da će biti sve ok. Ono što me muči otkad znam za sve ovo je moja velika želja za trećim djetetom. Znam da to trenutno nije moguće zbog moje tzv.dijagnoze, ali baš mi na dane bude teško, uhvati me neka žalost. Znam da ima puno ženica koje nemaju nijedno dijete, i da sam možda nezahvalna, ali tako se trenutno osjećam, posebno zato što sam svašta pročitala na internetu, kako se taj cin može vući godinama :( I još je toliko mojih poznanica trudno trenutno, pa me baš uhvatila neka nostalgija za blaženim stanjem. Tako da je svaka riječ utjehe dobrodošla :)
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!