|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Spavanje na trbuhu
17.5.2008 18:39:30   
božica
dali vaše bebice spavaju na trbuhu-mi smo viktoriju sa nekih 2,5 mjeseca probali staviti na trbuh i spavala je na njemu-a leonu smo nedavno da vidimo dali će htjeti i da vidiš kako je mala to prihvatila-sada samo na trbici spava-jedino kada cica po noći stavim ju na jedan bok-da ženska ne spava cijelo vrijeme na trbuhu-navodno da je dobro i to ako su grčići.

< Poruku je uredio Renata RR -- 17.5.2008 18:50:30 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Spavanje na trbuhu
17.5.2008 18:59:48   
Puli
hej božice

moja s nekih desetak dana imala jako zaštopan nosić i jedino joj je položaj na trbuhu odgovarao

u početku me bilo strah jer kao po novom ne preporučaju spavanje na trbuhu pa sam ju prvih dana gledala non stop a kad sam vidjela da miče glavicu lijevo desno bez problema opustih se

položaj je dobar kod grčića i vjetrova,moja se nogicama odguruje kad prducka a to je i kod grčića znala raditi

osim toga negdje pročitah da bebe na trbuhu spavaju dubljim snom i manje se bude

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2
17.5.2008 20:30:11   
božica
da može biti da spavaju dubljim snom-jer kada su na trbuhu imaju veću sigurnost-user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 3
18.5.2008 3:25:46   
tina1602
prije su preporučivali da spava dijete na trbuhu, ali čitala sam da kao sada u današnje vrijeme ne valja stavljati dijete da spava na trbuhu zbog unutarnjih organa, da se ne razvijaju dovoljno dobro... ja svoju stavljam na bok, i cijelo vrijeme mi se mudrica prekreće na leđa... čitala sam da kada je prehlađena da ju je jako dobro na trbuh tavljati zbog nosića user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
18.5.2008 10:40:08   
Dajana
ja sam svoju malenu vrlo rano počela stavljati na trbuh jer mi se činilo da puno bolje spava dok bi se na leđima ili na boku za čas probudila. Jedino kad sam ju dojila po noći, onda je spavala kraj mene na boku.
I sad je ja stavim spavati na trbuh ali se ona u snu vrlo brzo okrene kako joj paše.

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 5
18.5.2008 10:57:34   
Puli
I sad je ja stavim spavati na trbuh ali se ona u snu vrlo brzo okrene kako joj paše.

i moja isto
u tri ujutro vidim rukica iz kindača maše i mislim curka budna a ono ona na leđima spava

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 6
18.5.2008 17:05:16   
maja
mi smo Nou danas stavili na trbuh da baš vidim jel hoće tako biti, ali on jadan neće okrenuti glavu na stranu nego je drži ravno i nosićem udara u madracuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 7
18.5.2008 17:19:50   
božica
kako misliš majo onako zabija nosić-možda se namještava-tako i leona-i zaspi pa okrene glavicu

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
18.5.2008 21:10:49   
maja
možda bi ga trebala duže ostaviti, ali počeo je šmrcati, pa smo ga okrenuli, inače sam ga nekada znala položiti na sebe pa je lijepo imao glavu na stranu!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 9
19.5.2008 13:06:59   
ZVRK
moj zvrk je spavao između dvije role spužve(da tako objasnim)koje su spojene na čičak i ne može se okrenuti nikamo(spava na boku).tako da sam ja sebi to kupila(ima u svim dj.marketima)i spavala mirno kao i user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 10
22.5.2008 14:11:56   
DEA
moj maleni najbolje spava na stomačiću dok ga držim na sebi da podrigne - pa zaspi - tako može po dva sata da ne mrdne...međutim...nisu nam preporučili spavanje na stomaku ni sestre iz rodilišta , ni patronažna , ni pedijatrica , već na boku....mislim zbog SIDS-a , a nešto po literaturi čitam i da se nogice i prsni koš deformiraju pri spavanju na stomaku...i sad , ne stavljam ga zbog straha tako u krevetiću - spava najčešće na leđima - ali kad na meni zaspi , ja ga ostavim da tako spava - jer kad ga spustim - probudi se...........mislim da je i to individualno kao i sve ostalo...ali , strah mi je jači...

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
28.6.2008 8:24:26   
božica
evo me malo i tuuser posted image

Moja Leonica sada kako kada-------u zadnje vrijeme voli zaspati na leđima - koji puta kako da ju stavim -pa zna plakati kada ju stavim na trbuh-dođem pa ju okrenem na leđa i ženska sretnauser posted image

Ah te bebice kako one rastu tako i njihove potrebe su drugačije i zahtjevnije

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 12
16.7.2008 11:07:12   
BUMBIKA
Evo i mene ovdje!!
Moj Dino stalno spava na trbuhu,od nekih 3,4 mjeseca.Sada se tek počeo malo okretati na bok,a kad se okrene na leđa počne plakati pa ga moram vratiti. I ja sam čula da nije baš dobro da stalno spava na trbuhu,ali šta da mu radim kad tako jedino hoće.Da njemu to ne odgovara,nebi tako ležao.user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 13
16.7.2008 15:07:07   
njanja
Mislim da je to individidualno, a vidite i same da svakih par godina neki novi trend spavanja.....Sada je spavanje na Bok zakon....Pedijatrica nam je baš sada kada smo 1. put bili kod nje rekla da slušamo svoje dijete-da će nam ono reći što god mu ne paše....Tako da mislim da ih treba staviti u sve položaje, oni će vremnom pokazati onaj koji im paše...ma na kraju krajeva, ni ne paše nama svaki put isti položaj.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 14
16.7.2008 15:19:11   
Megica
Moje su obe cure spavale na boku od 1. mjeseca i super su, a Miho spava nekad na trbuhu, nekad na boku, a nekad na leđima kako mu paše

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 15
16.7.2008 15:33:24   
Dora04
Mislim da niti jedan način nije krivi, ako to djetetu paše.

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 16
25.7.2008 14:33:20   
Anoniman
Moje sve 3 ispocetka nisu htjele spavati na trbuhu, samo na ledjima ili na boku, a onda kad su se pocele same okretati, s cca 5-6 mjeseci, nisu htjele nikako drugacije nego na trbuhu... eto, sad znaj... ja mislim da kad je dijete vec vece i samo se moze okrenuti kak mu pase, ne moze se nista lose dogoditi. Pa nisu one lutke, svjesne su same sebe i svojih potreba! Ak ne mogu disati, itekako se uzvrpolje! Samo im treba biti cvrst madrac i da spavaju bez jastuka! that's it!

(Odgovor članu Dora04)
  Neposredna veza do poruke: 17
16.3.2009 0:02:33   
dikac
moji spavaju na trbuhu iako je trend bok i leđa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
20.7.2009 2:04:58   
ivkica
Moj malac isto na trbuhu.. Dugo sam ga mučila na leđima jer sam isto čula zbog SIDS-a da je tako najbolje user posted image .. ali kako zaspi pa se trgne i lupi sam sebe sa rukicama, i puno dulje mu treba da zaspi na leđima nego na trbuhu jer se vrpolji. Kad sam ga počela stavljati na trbuh, zna mi odspavati i po 5-6 sati još user posted image od 2 mjeseca starosti.. tako da mi ga žao više mučiti na leđima kad ne valja user posted image

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 19
20.7.2009 10:11:53   
Marta j
Moj malac od kada mu je bilo mjesec dana spava na stomku drukcije nece samo ponekada na leda.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ivkica)
Neposredna veza do poruke: 20
20.7.2009 11:17:31   
dominik
doru je med.sestra u rodilistu stavila na trbuh da spava a ispod glavice stavila preklopljenu gazu da i ako zbljucka to bude nize od nosica i usta i ne moze se ugusiti...i tako je lijepo i miro spavala..onda kad sam izlazila iz bolnice pitam pedijatricu smije li na trbuhu spavati ova kaze ne ni slucajno...tako da je doma bila na boku ili na ledjima nakon mjesec dana jer se sama namjestila...sada kada se okrece spava na trbuhu...tj onaj polozaj izmedju trbuha i boka...tako mi i domi spava...mamina djecauser posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 21
20.7.2009 11:23:35   
Anoniman
moja do sad nijednom nije spavala na trbuhu, zaspi na boku, i onda se tako vrti kao prase na raznju user posted image user posted image , s levog na desni bok, pa malo na ledjima. ali nikad na stomaku...odlicno spava, tako da ne znam da li da pokusam da je stavim na stomak da spava, cisto radi promene malo?? user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 22
20.7.2009 11:24:40   
dominik
sama ce se ona okrenuti ako zeli...vec je veca beba

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
20.7.2009 11:30:23   
Anoniman
mozda da joj dam priliku pa joj se svidi user posted image a bas sam o ovoj temi razmisljala poslednjih dana, jer me i mama pitala zasto je ne stavljam na stomak,a meni nije to palo ni na pamet, sta cu kad je iovako mirna i spavalica user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 24
20.7.2009 11:33:12   
dominik
ja nisam doru stavljala ali sama je nasla trbuh i polozaj koji joj pase kad se pocela okretati

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!