|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nestanak simptoma trudnoće
26.10.2008 13:34:50   
angelica
Molim vas da mi pomognete!!!
Naime, u prvoj trudnoći (koja je završila missed ab u 8.tjednu) nisam imala nikakve simptome trudnoće, a tako je i sada.
Odnosno, jedino što sam osjećala je napetost u grudima koja je u zadnja dva dana postala manja. Sada sam u 15. tjednu i jako sam zabrinuta s obzirom na prvu trudnoću. Osim napetih grudi nisam imala nikakve druge simptome. Grudi su mi i dalje napete ali puno manje nego do sada.
Da li ste imale sličnih iskustava?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nestanak simptoma trudnoće
26.10.2008 14:06:39   
mlada mama
ja ti na zalost ne mogu pomoci, jer je svakoj zeni u svakoj trudnoci drugacije, tako da ne znam sto ti mogu reci ili preporuciti, jedino pregled kod gin. i savjetujem ti da se opustis, znam da ti nije lako pogotovo,ako si vec imala lose iskustvo,ali ne mora znaciti da ce i ovaj put biti tako. nemoj misliti crno, i uzivaj u trudnoci.. moja kolegica je sinoc jako prokrvarila isli su u bolnicu i sve je ok..znam da ti nisam pomogla svojim odgovorom,ali drugacije ne mogu, drzim ti fige da sve bude ok. i da tvoja bebica brzo i sretno stigne na svijet

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Nestanak simptoma trudnoće
26.10.2008 14:12:08   
ninolina
Draga Angelica sad si u periodu gdje su smetnje kao mučnine, napetost u grudima i sve što ide u ovom tromjesečju polako nestaje. Tako da mislim da ne moraš brinuti nego ljepo uživaj. Ako si jako zabrinuta otiđi k gin. Al vjeruj sve je ok. Odmaraj , uživaj i nemoj misliti crnouser posted image

_____________________________

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Nestanak simptoma trudnoće
26.10.2008 16:10:08   
Ruža
Angelica ni ja nisam imala nikakvih drugih simptoma trudnoće osim napetih i osjetljivih grudi, čak i bolnih u početku, bradavice nisam smjela dotaknuti.
Ne sjećam se više u kojem tjednu ali grudi mi više nisu bile baš toliko osjetljive. Mislim da je to normalno.
Od srca ti želim da i dalje imaš lijepu trudnoću i da uskoro  zagrliš svog malog anđela.

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Nestanak simptoma trudnoće
26.10.2008 16:17:46   
angelica
Ja sam potpuno zaboravila da se početkom drugog tromjesečja simptomi smanjuju jer sam sva isprepadana od prve trudnoće (ostala sam trudna odmah idući mjesec nakon kiretaže i valjda mi je sve još prilično urezano u psihu). Sada ste me barem malo smirile i nadam se da će na slijedećm pregledu doktor reći da je sve ok. Puno vam hvala

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Nestanak simptoma trudnoće
26.10.2008 16:23:04   
Ruža
Ma sigurno je sve o.k. da nešto nije sigurno bi se drugačije manifestiralo. Uživaj u svojoj maloj škembici , trudnoći i misli pozitivno! Sretno!user posted image

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Nestanak simptoma trudnoće
27.10.2008 19:19:14   
ivanaa
svaka trudnoca je za sebe.ja znam puno zena koje nisu osjetile trudnocu a rodile zivu i zdravu djecu.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Nestanak simptoma trudnoće
27.10.2008 19:38:41   
FIONA
pa napetost u grudima je i meni tako negdje nestajala... ti možeš reči da imaš sreće jer te ne prate sve one tegobe koje su kao mene pratile i još su tu!
Uživaj u i što manje se nerviraj...ako ti ginekolog kaže da je sa bebom sve ok nemaš zašto brinuti ti si već dosta trudna!!!

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Nestanak simptoma trudnoće
2.5.2020 21:13:09   
Mila91
Hej zdravo, nova sam ovde. Pa imam par pitanjaca za one koju su prosle trudnocu ili su upravo trudne. Naime, pokusavamo napraviti malca vec par mjeseci, nista alarmantno, s tim da ja imam jedan jajnik policistican a drugi mikrocistican, s tim da mi menstruacija ne izosaje, imam je svaki mjesec, jedino sto je razmak od 25 do 29 dana, ali nista strasno. Pijem inofolic vec 3 mjeseca. I, desava se slijedece: u proslom tj. u cetvrtom mjesecu (5.4.) sam dobila mengu i trajala je 11 dana ali sve kap po kak, smeđa, uzas, uglavnom kada je to proslo smo oko plodnih dana i ovulacije (kazem oko jer ne znam kad je tacno) smo vrijedno radili na bebici i 25.4 su pocele da me bole bradavice, tj bile su prvo malo osjetljivije, a nakon mozda 3-4 dan su toliko nabubrile, bole na dodir, uzas jedan, inace ja pred mengu nemam apsolutno nikakav osjecaj u grudima, pa me je zacudila ta bol u bradavicama,pojvile se vene i kada mi se menstruacija bas priblizila primijetila sam gusti bijeli kremasti iscjedak, nema ga mnogo, ne smeta mi, nema nikakav miris, dakle ne razvlaci se, nista, samo je kremast, takodje su mi se javljali bolovi u donjem djelu stomaka, na jednoj pa drugoj strani i nekoliko puta kao neko zatezanje, ne znam kako to da objasnim, al nista nije mnogo intezivno, stalno piškam, mada se sve ovo pojedinacno moze pripisati hiljadama stvari, ali eto.
Kasni mi 2 dana, a menge nigdje ni navidiku,dan-dva priije menge uvijek imam smedjasti svijetli iscjedak, kog sada nema sto znaci da nece menga u naredna dva dana sigurno. Pozvala sam mog ginekologa koji je u drugom gradu i radi ove trenutne situacije je kod njega hao gužva pa me je narucio tek za dvije sedmice. Test necu za svaki slucaj jos da radim bar 3 dana, jer ne znam kad je ovulacija bila, strpicu se..
Uhhhh al sam odužila, izvinite ženice, ugl ev da zavrsim, zanima me samo po svemu tome sudeći, da li je nekoj žnici od vas nešto od ovoga, taj bijeli kremasti iscjedak ili bolne bradavice bio prvi simptom, da znam da li bar malo da se ponadam haha...
UNAPRIJED HVALAAAAA <3 Dugo vas pratim, pa eto i ja da se javim ...

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!