|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   maloljetna trudnoca
5.4.2020 8:46:58   
cetirisrece
Dobar dan,neznam gdje bi pisala da me se ne osuduje kao da sam losa majka😣 imam kcerku ima  sad ce 18g napunit u 10mj...medutim povjerila mi se da joj kasni i da se boji da je trudna.Test je jucer napravila i pokazao pozitivno na trudnocu.Sad ona je u soku ko i ja sama i ona nebi bebu zadrzala, jer otac djeteta ne zeli cuti ni za nju ni za bebu.Dali ona ima pravo pobaciti bez mog pristanka? Posto nije jos punoljetna?  Otac i ja joj kazemo da ako je trudnoca da neide skloniti...dijete cemo mi othranit..jos se skoluje u srednju sk ima jos trecu god da zavrsi...ali ona nezeli nas poslusat :/ sutra ju idem naruciti kog ginek na pregled pa cemo vidjet jer sve  ok...Dajte mi savjet jel smo mi dobro postupili? sto zelimo da zadrzi bebu ako je ona u pitanju..Imala sam 2 spontana i znam kako je to:( nebi nikom htjela a pogotovo njoj  jer da se nebi poslje kajala jer je namjerno uradeno. Vjerujte da meni nije lako a kamoli njoj 😣

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: maloljetna trudnoca
5.4.2020 23:31:18   
belina
Draga gospodjo, po meni ste se vi kao mama ponijeli najbolje sto ste mogli. Mislim da vasa kci ne moze pobaciti bez potpisa roditelja, s obzirom da je maloljetna (nek me ispravi netko tko zna sigurno). Vi ste je podrzali i dali joj mogucnost da zadrzi bebu i da cete joj vi pomoci. Mnogo mladih cura nije imali takve divne roditelje. Svaka cas_t! A ako se ona ipak odluci na ovu drugu opciju...; a sta cete, to je vase dijete, opet cete joj pomoci i biti uz nju. Sretno!

(Odgovor članu cetirisrece)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: maloljetna trudnoca
23.2.2021 13:14:10   
AnitaZg
Apsolutno se mogu složiti s belinom... Vi ste svoje napravili najbolje što ste mogli... I niste krivi za neželjenu trudnoću, takve se stvari jednostavno događaju, to nije ništa čudno... Nadam se da je dijete na kraju zadržano i da je sve završilo pozitivno, prošlo je godinu dana od kad se pisalo...

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!