PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (13.3.2017 10:15:34)
|
Belina još malo do vikenda! Navijam od sveg srca! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sorry, možda nisam tu ni napisala - ja sam se već prebacila na trudničku temu pa tamo pišem detalje. Uglavnom išla sam na sistematski, a idući tjedan ću na pregled kod svog ginića. Još nismo nikome rekli za bebicu, a trbuh je ogroman i vidi se iz aviona. [sm=smiley36.gif] Nakon pregleda kod gina idemo do muževe rodbine, pa do moje, pa će početkom 4.mj. saznati svi ostali. [sm=smiley1.gif] Tintin, milena, baš mi je žao zbog [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif] No, drago mi je da si krenula u razmišljanje oko postupka. Vidi da su cure zadovoljne Splitom - vjerujem da ćeš i ti biti. [sm=smiley1.gif] Tišina, super da stvari idu polako na bolje! [sm=smiley1.gif] Mini Bav dal ti je problem ujutro čim otvoriš oči u odprilike isto vrijeme svaki dan mjeriti tempicu? Razmisli još i o mjerenju bazalne temperature. To ti je besplatna metoda koja će pokazati dal je O bila (na žalost neće pokazati unaprijed kad će biti, ali ćeš znati da je bila). Evo link gdje je detaljnije objašnjeno: http://www.ringeraja.hr/forum/Pra%C4%87enje_bazalne_temperature/m_871680/tm.htm Evo, najčešće je neka granica 36,4 (nemora to značiti da će biti i kod tebe) i najčešće prije O cure imaju tempicu do 36,4 , a nakon O bude viša (vidi da je kod tintin ovaj ciklus bila oko 37). Probaj barem sutra ujutro čim se probudiš, dok si još u krevetu izmjeriti tempicu ispod jezika i javi nam koliko je pokazala pa ćemo možda biti pametniji. [sm=zmeden.gif] Papučice, kako si nam ti? [sm=smiley1.gif] Vidim da vam je ova subota teško pala. Joj i meni je bilo baš strašno muka cijeli dan i baš sam se očajno osjećala. [sm=zmeden.gif] Povratila sam jednom i u subotu i jednom sinoć. Inače nije toliki pritisak da moram baš povraćati, ali mi bude dosta te mučnine pa si malo olakšam kad vidim da ne mogu durati dalje. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|