lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (15.4.2016 8:29:54)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Baby,hebate pa Leo ima 1,2 kg više nek M sa 2 mjeseca [sm=jezicek.gif]...kakvu to xxl djecu imate ti i Kazić [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] šala mala [sm=smiley1.gif] Nadam se da bu tempica brzo prošla [sm=smiley13.gif] mi nismo kurili al je bio izuzetno cendrav dan-dva nakon cijepljenja.Slijedeći put idemo 19.5.,možda onda bude ok... Ja u pripremama za sutra [sm=smiley1.gif],svim dečkima-uključujući i velikog [sm=jezicek.gif]-našla i isprobala ko će kaj obuć,svi košulje hoće pa se to sve mora sprobat,da ne bi bilo premala je,prekratka je,ne mogu zakopčat i slično...to rijetko kad nose,pa ih prije i prerastu nego kaj drugi put obuku...baka peče kolače,catering dogovoren,malo još danas pospremim,napunim fotić,navečer na ispovijed i to je to [sm=bravo.gif] Jedva čekam needeeeljuuu [sm=jezicek.gif] da to sve bude iza nas [sm=smiley36.gif] Moram iskemijat nekaj za M,cipele mi nisu došle za njega sa Ebaya,koje sam mu naručila za krštenje,a imal bu odijelo crno sa bijelim prugama,crvena kravata i maramica u reveru...ak danas ne dođu,bit ću primorana obut mu crne starke koje ima [sm=smiley13.gif] Ne znam kaj bi skuhala danas [sm=zmeden.gif]morat će bit nekaj na brzaka,da sve stignem...
|
|
|
|