lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (2.6.2018 20:42:18)
|
Hipo,sve je status quo...čekam srijedu,cervikometriju i dalju presudu,ležim non stop,idem na wc i prat se...Kak mi je ova rekla da mi se to ušće krenulo otvarat,počela sam pit po 600 mg magnezija na dan i popijem po 2 Normabela od 2 mg samo da imam čim manje kontrakcija-bude ih oko 5,6 na dan i uz to...čekam i nalaz od brisa cerviksa kaj su mi uzeli u Suncu,trebal bi bit sad u pon,uto taman da nosim ovom svom ak će mi trebat neka terapija...samo molim Boga da me ne šalje još u bolnicu. Muž je u pon završil sa M na hitnoj u Vinogradskoj,po noći se zbudil oko 4 i plače,vrišti,desnu nogu ne da taknut,ne da savit,ne diže se u kindaću,niš.Pa sam mislila da ju jemožda zaležao,dali mu Brufen,ma kakvi,ujutro isto-neće opće stat na nogu.ne hoda,koma.I long story short-upala koljena sa izljevom [sm=smiley5.gif][sm=smiley23.gif],rekli tam da je to neka reaktivnaupala naneki infekt,moguće onaj kaj je bil nalik na mononukleozu prije mj.dana.Prepisali redovno 3x dnevno Brufen,u pon ga mora dovest na kontrolu.Već za 2 dana je bil ko novi,sad već sve normalno radi,al dajem mu još uvijek taj Brufen redovno dok mu ne naprave ponovo uzv u ponedjeljak... Daj tog Hipca urazumi,ovo stvarno više nema smisla...
|
|
|
|