subby -> RE: Ljetne bebe 2016 (1.1.2016 21:49:35)
|
Evo da se i ja javim, kao takodjer nova i svjeza trudnica, s teme "Proljetne bebe 2016." [sm=smiley36.gif] Ja sam sada u 22.tjednu, a negdje oko 18.tjedna sam počela osjećati bebača pa mogu reći kako je to meni bilo. Samo jedno jutro sam osjetila kao balončiće ispod pupka, i kasnije navečer isti dan, ali nisam mogla biti sigurna jel je ili nije. Ja tek sada mogu reći sigurno da kad osjetim da me lupka da je to beba. Isto sam tako sumnjala cijelo vrijeme i pitala se jel je ili nije, ali sada kad usporedim ovo lupkanje s tim baloncicima skuzim da je to to tako da moj savjet je samo strpljenja i uzivanje u svim lijepim i novim senzacijama [sm=duda.gif] Kako sam citala, to ovisi i o polozaju bebe i posteljice i o debljini stomaka i ima jako puno faktora, svaka trudnoca i beba je posebna carobna prica :) Meni se eto bebac javio prvi put kao neki baloncici iznutra, sad vec osjetim kao da me netko iznutra gurka periodicno haha :) Usput, sretna i najljepsa 2016.nova godina! Svi znamo i da ce i biti takva kad vec iscekujemo sve ovo prekrasno cudo i s ljubavlju uzivmao u svakome trenutku! Neka nam cijela godina bude ispunjena zdravljem i ljubavi i da budemo hrabre i sretne! I da nam svima porod bude idealan, brz i efikasan i taman onako savrsen kao sto ga zamisljamo i zelimo!
|
|
|
|