Hannah27 -> RE: Ljetne bebe 2016 (18.1.2016 18:35:03)
|
saki meni ti je strah prisutan stalno, zbog svega sta se dešava drugim ženama iako ja imam školsku trudnocu za sada . Nekome je manji nakon 12.og tjedna ... A meni obrnuto, sad je vec "velika mamina jubav ", pa sta smo vise povezani i ja i MM to me vise strah . a nerijetko se desi problem i nakon 12og tjedna . Mene umiri moj gin. Koji mi je Btw. Rekao da ce mi propisati normabel i da imam psihozu, onda mozes misliti sta ga ispitam sve . Dakle ja nisam kopetentna za priču o strahu, jednostavno te razumijem . Najnoviji strah od danas je da ga jos nisam osjetila i jedva cekam ponoć kad se odprilike javi .. bembolino super za pregled i bebicu koja raste [sm=bravo.gif], svaka čast kad izdržiš sa šutljivom doktoricom, da joj ja dodjem prestala bi biti šutljiva ili bi me izbacila . cvrčak dobrodošla !!! Samo pomalo sa tranqilitijem, ne moras često provjeravati mail, mene je Željka nazvala isti cas kad su joj stigli rezultati . Kao sta mare kaze za sebe tako je i meni jos jedan dan kasnio transport a uhvatio me bozic i 2 vikenda . Ja sam čekala skoro 2 tjedna . Ali ti nećeš tako jer nema blagdana . Ja sam vadila krv 17.12 a 29.og su mi stigli nalazi !! Pa ako ti se da pogledaj na kalendar i prebroji Dane ,čini mi se 6 dan da je doslo . Dan prije rezultata sam plačući[sm=smiley19.gif] zvala Željku ha ha , jadni svi samnom . lisica a sta se tebi desilo, ako ti nije problem pisati o tome . Ako uopće znas, sa trudnoćom koju si izgubila ? Bas grozno da se to desilo u 16tjednu , a kamoli ovo sa Perlicom , užas . Ja i [sm=duda.gif] smo ušli u 16.tj . Prekosutra nam je pregled i ne mogu dočekati taj dan ! Čini mi se da ga nisam vidjela mjesecima . Krvna grupa sam Ipak pozitivna tako da sam happy i radi toga . Vec sam odavno trebala provjeriti TSH i FT4 ali sam lijena, Morat cu i to prekosutra ( u sunca= nema čekanja, nalaz sutradan , ono u bolnici na nuklearnoj je grozno, gripa neizbježna među onih 300 ljudi ). mare jel ti kontroliraš hormone i svako koliko ? Meni je rekla 4 tj. Ali ja razvlačim [sm=smiley13.gif] , valjda smo izašle iz rizičnog razdoblja vezano za hormone ? Meni je moja endokrinolog rekla da je tsh ne smije preko 3, prva 3mj . Pa nezz kakva je situacija nakon .... A jeste se raspisale, bas mi je drago, nadam se da ćete dolaziti češće ... P.s. Ja gledam jedino kulinarske emisije , od serija nista . I filmove sa MM navečer.
|
|
|
|