Što ima kod nas :) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori



Poruka


kisica -> Što ima kod nas :) (12.7.2015 9:24:22)

Pozdrav drage moje RR. Nisam Vas zaboravila, nego jednostavno poklopilo se da je nešto kasnije nakon rođenja Gabrijele riknuo laptop, i na tome je sve stalo.
Vidim da je i naša tema zimskih beba obrisana, pretpostavljam iz razloga što smo jedno vrijeme bile aktivne samo mamino zlateko i ja. Druge mame su nam nestale. Nadam se da su dobro i one i bebice.
S obzirom da ste skupa samnom čekale plusić, brojale dane do poroda, i prolazile sve one loše trenutke tjekom 9 mj.svakako želim da znate i dalje što se događa kod nas.
Gabrijela sada ima godinu i pol. Pravi je zločko. Dojila sam ju do 7 mj.a onda smo prešli na ad mlijeko jer je malo dobila na kilaži. Aktivna je od prvog dana, nemirna, dosta zahtjevna. Već sa 6 mj. počela se dizati uz namještaj. Šokirala me...doktorica je rekla da je sve u redu dok ju nitko ne forsira.
Sa 11 mj. imali smo 2 zuba samo, a onda nakon prvog rođendana mjesec-dva smo imali žive muke jer su svi drugi zubi išli van. Prvi dan nakon rođendana je i prohodala.
Kao što sam rekla dosta je zahtjevna, nema mira i stalno smo u pokretu, od 7h ujutro. Ja pijem kavu, ona me nateže. Ja odem u wc, ona čeka ispred i urla. Ja jedem, i ona jede. Tko god jede i ona jede. Večinu dana cendra, baca se po podu, rijetko kad se smije ili joj je po volji. Spava od pola 12 do pola 13 ako nam je happy day. Ostatak dana je u pokretu. Ne igra se, nego leti, trči, razbacuje. Pravi nemirko.
Iako punooo jede, na kilaži baš i ne dobiva. S obzirom na to bila bi bucko, ali nije. Ima oko 11kg. Zuba 12.
Cipelice još nosimo 18 br. a odjeću 80.

Bilo bi mi drago da se jave i sve one forumašice koje su bile aktivne u moje doba.Neke više ne vidim, neke su možda i aktivne ali na nekim temama koje ne pratim ja.




Stranica: [1]