malamare1986 -> RE: Proljetne bebe termin 2015 (15.10.2014 10:56:42)
|
žao mi je kaj si to morala proći,samo misli pozitivno jer bebice sve osjete. Ako nisi,odi na bolovanje što prije jer svaki stres djeluje na bebu. Ja sam na mirovanju od 8tt zbog visokog tlaka,nakon dva tjedna su mi javili iz firme da zatvaraju obrt i to šefica koja ima iza sebe 4 neuspješne umjetne i od koje nikad ne bi očekivala da će se tako s nerazumijevanjem ponesti prema meni jer je otvorila novu firmu i nije me htijela prijaviti jer sam kao na bolovanju,pa da joj ne stvaram probleme. sad sam još tjedan dana na komplikacijama pa 45 dana na burzi pa kad rodim padam na 1600kn kao nezaposlena iako sam 7 godina radila neprekidno u toj firmi. Pa kaže dr "ne se živcirati" i u pravu je,sve se nekako sredi,najbitnije je da primimo naše male štruce u ruke i da budu zdrave i sretne,ako sam nešto naučila iz svega ovoga je da si treba posložiti prioritete u životu i ne dopustiti nikome da te gazi,jer ti nitko ne bude rekao hvala ma koliko dobar radnik bio i koliko žrtvovao svoj mir zbog nekoga. Slušajte doktore i pijte duphastone što dulje,ne mogu štetiti jer ti samo vraćaju progesteron u normalu,a to je bitno dok se bebice razvijaju. Što se tiće otvaranja,ima neka metoda kada zašiju vrat maternice dosta rano da se to ne bi događalo,meni je to šogorica prošla nakon 2 izgubljene bebe i uspjela je treću zadržati do 28.tt,tad joj je otišla plodna voda i kad su je trudovi uhvatili,prerezali su šav, tad je rodila prekrasnu curicu od 1300 koja sad super napreduje i uskoro slavi prvi rođendan. tako da sve mi izdržimo samo da nam se ostvari najveća želja u životu,a to je da nam se nasmiješi naše čudo koje ćemo voljeti više nego išta na ovome svijetu... oprostite na dugom postu i na upadu na vašu tem,želim vam svima puno sreće i da vam trudnoće prođu što lakše i bebe budu zdrave i slatke
|
|
|
|