Papalina -> RE: Proljetne bebe termin 2015 (10.12.2014 21:37:51)
|
Hipo, nama je za prvu trebalo 7mj, stim da nismo isli ni dr ni nigdje jer smo mladi pa kao ima vremena, nakon 7mj digli smo ruke od svega, rekla sam da se vise necu opce brinut oko toga..i nakon 7mj napokon ugledala dugo ocekivani plusic.. puno znaci smirenost iako je tesko bit smiren i nerazmisljat o tome..a drugo doslo iz prve, ko iz vedra neba uz zastitu,hehe..vjerujem da je to sve negdje zapisano, da je to ustvari velika kusnja za nas... Ja nemam mucnina.ni nis, sad sam nekih 18tt prosla, tsh-hormon stitnjace mi povisen malo nista stasno,pa su mi prepisali terapiju. dal vi osjetite bebice?? ja jesam par puta ali nisam sigurna..smijesno je jer se nesjecam kako je to u prvoj izgledalo a proslo samo malo vise od god i pol od toga :D :D kako ste mi vi? imate kiikiće vec koji s vama ocekuju bracu/seku? moja je danas (19.5mj ) taknula trbuh i vikala baco baco :D hehe nemam bas vremena za pisanje ovako preko moba, jer mi curka aktivna cijeli dan, nespava popodne vise pa stalno oko nje,al vas uspijem skicnut .. saljemm pusee... ljubite busine :* i kikice :)
|
|
|
|