|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! 10.6.2013 20:32:40
|
|
|
|
Renata RR
|
Bude prošlo, za par mjeseci ćeš se tome smijati. Jedino ćeš trebati još koju kakicu s poda počistiti do tada...
|
|
|
|
|
RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! 10.6.2013 20:34:36
|
|
|
|
Ninaa
|
Draga ne kakanje sam doktorirala od negdje godinu i pol do sad znači s 4 nije kakala po par dana a najduže deset. Isprobali smo svakakve pripravke, išli kod doktora, sve je bila psiha iz nekog razloga nije htjela. Na kraju je presudilo mito i korpucija. Posjela sam je pred stranicu sve. hr. i pokazala crtiće i rekla da svaki put kad se pokaka da može jedan veliki crtić na laptop i sad kaka normalno već je i zaboravila da je to problem i da treba gledati crtić
|
|
|
RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! 10.6.2013 20:43:23
|
|
|
|
troubled
|
gle, moja magda kaka jednom tjedno...ali to je njen metabolizam i kad smo skidali pelene tako je bilo i tako nastavilo... on sad neće...deklarativno...i drži sve dok ne može više držati, pa krene u gaće... danas smo uspjeli "uloviti" u tutu...ali nije to to... renči - nekoliko mjeseci, iz ove perspektive, je jaaaako dugi period :)
|
|
|
RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! 10.6.2013 20:56:38
|
|
|
|
Renata RR
|
Sada si me podsjetila ninaa, mislim da smo i mi koristili mito ali u obliku čokolade...
|
|
|
|
|
RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! 14.6.2013 14:18:43
|
|
|
|
troubled
|
ja koristim naljepnice...kad se popiški i pokaka dobije naljepnicu... i u međuvremenu smo riješili i ovo.... sad smo totalno bez pelena i jako sam ponosna!!!
|
|
|
RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! 15.6.2013 13:49:57
|
|
|
|
Cmelica
|
Moja isto neće i neće, ne u kahlicu, ne u pelene, onda ju znam u kadu staviti, pa to onda obavi i sam veli "bek" i kaže s prstom
|
|
|
RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! 15.6.2013 16:33:50
|
|
|
|
troubled
|
nama su pomogle naljepnice.... puuuno šarenih naljepnica i kartončić....svaki put kad se popiški ili pokaka u tutu dobije naljepnicu po izboru na kartončiću... kartončić i naljepnice su postali jaaako bitni....nešto za što se vrijedi potruditi :) pokušaj i ti :)
|
|
|
RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! 18.6.2013 12:54:51
|
|
|
|
crazyblue
|
mi smo imali problema s kakanjem. piškila bi bez problema u tutu (nikad u gaće) ali kakit nikako. trpila bi po 10 dana, nebi htjela ni u pelenu (imala je tvrdu stolicu)... pomagali smo se sa čepićima, nagradama, razgovorom, pričama, mahanjima govancu isl isl... i kasnije je sama od sebe počela i sve posli bilo ok.
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!