|
ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (24.4.2013 15:55:41)
|
Pozdrav! [sm=smiley1.gif] Ja sam sad aktivna na 2 foruma, na Ljetnim bebama i Iščekivanju dijeteta, pa dok vas sve pohvatam...[sm=smiley36.gif] Suny [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] baš mi je žao za Em, kažu da je upala uha jedna od najbolnijih [sm=smiley13.gif] Nadam se da ćete brzo biti bolje, i ti i Em! [sm=smiley31.gif] Andy, ti si žena zmaj, nema šta [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bravo za Di, veliki i debelji [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Što se tiče čaše na kljun, mi imamo TT, ali eno je, stoji za gledanje. L ne zna ili neće iz nje piti, samo ju žulja po zubima i to je to. [sm=smiley13.gif] Razmišljala sam o Nukovoj s mekanim kljunom, ali mislim da ipak neću, moj L će sad 10mj, učim ga da pije iz obične čaše, da nam se što prije prilagodi nama velikima [sm=smiley36.gif] Samo da javim, bili smo danas na kontroli, ocijenjena nam je rizična trudnoća, 11tj smo, i moramo mirovati! [sm=smiley13.gif] Eto toliko zasad! Pozdravi svim mamama i [sm=duda.gif]
|
|
|
|