|
Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.4.2013 21:48:35)
|
Večer... Evo mi danas konačno iskoristili dan u potpunosti...[sm=bravo.gif] Bili 2 puta vani, igrali se sa sestričnama na dvorištu, i sad kasnije popodne bili kod mm sestre i došli doma sa još jednim putnim krevetićem i vrtićem... To znači da sad imamo 2 krevetića i jedan vrtić...sad ćemo lijepo to nešto ostavit doma, a nešto odfurat bakicama da se ima L gdje igrati i spavati kad smo tamo...[sm=bravo.gif] Uf, ja sam sad totalno zbunjena s tim kremama i nemam pojma koju ćemo uzet...[sm=zmeden.gif], morat ćemo pitat svoje tete u ljekarni...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Dobra vijest je ta da nam je moj brat konačno našao suncobran za kolica u zg, doduše nije cijeli smeđi, ali i smeđe ljubičasta kombinacija bude ok...naša kolica su smeđa bež, s tim da bež boje ima malo, pa ajde...bitno da moju princezu ne dotakne sunce....[sm=smiley36.gif], a i ti abc suncobrani imaju faktor 50..[sm=bravo.gif] A što se tiče reda u kući...hmmm, i meni je prije bilo sve posloženo, a sad...sad poslove dijelim na dnevne, tjedne i sezonske...[sm=smiley36.gif] Pod dnevne spadaju usisavnje i pranje poda (1-2 puta), održavanje kuhinje čistom i ostale svakodnevne gluposti, tjedno je brisanje prašine u dnevnoj, spavaćoj, totalka ribanje kupaonice, a sezonski sve ostalo (prozori, ormari...) [sm=smiley36.gif] Ne zamaram se previše time, odustala sam od čišćenja kad dolaze gosti, pogotovo jer ih većina ima klince, pa sam se prebacila na čišćenje kad gosti odu, tako da L opet ima čistu pistu...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A i žao mi je puno vremena provodit spremajući, radije uživam s L...a nered...rekao bi moj tata: pa ovdje se živi, nije kuća za izložbu...[sm=bravo.gif] Odoh sad još škicnut slike od sretnaz, pa na spavanac...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|