|
ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (13.7.2013 13:37:19)
|
DD! [sm=smiley1.gif] Sretni mjesecdani svim bebama 12.-icama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nadam se da uživate za vikend, ja i L smo jučer bili kod sveki na ročkasu, tata je radio (inače imam odličnu sveki [sm=smiley1.gif]) a danas tata ide na ribolov,a ja i L kod šogice na kupanje u bazenu i druženje. Eh zaboravila reći, kod nas u obitelji je poznati baby boom, odjednom sve sestre i šogorice su trudne, i onda par godina zatišje, i onda opet su sve sestre i šogorice trudne, i tako stalno. E pa sad mi je opet i šogorica trudna (ima 40g) i već 3 curke, tak da se sad nadamo dečku, i sad će opet biti 8 djece u generaciji-sve bratići i sestrične prvog koljena [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moram se pohvaliti da već par noći L spava cijelu noć, pogotovo zadnje 2, bez buđenja,ili eventualno za čaj, od 22h do 7h, danas do pol9 [sm=smiley1.gif] A ja sam budna od 6, jer sam naspavana, i ne mogu više spavati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kao što sam rekla, ad više ne pijemo, al zato jako puno tekućine. Navečer čokolino, koji je očito dovoljan za cijelu noć! [sm=smiley1.gif] Lorver kad je onda kava?? [sm=smiley1.gif] Andy, mi se u ponedjeljak vidimo?
|
|
|
|