|
sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (20.6.2013 1:02:41)
|
da se javim prije nego legnem Danas sam pola dana provela pakirajući se [sm=smiley36.gif] Idem sutra s N po mm u Italiju, aerodrom kraj Venecije. Kako idem sama malo me frka jer ipak treba stati, presvući ga, nahraniti itd. Nadam se da se neće rasplakati negdje na autocesti, a da nemam kamo stati. I N je jučer dobio osip i sigurna sam da je to jer se oznojio. Ne izgleda lijepo, ali mu ne smeta. Što se tiče čokolina, za sad to samo ja jedem [sm=jezicek.gif] i ne namjeravam mu davati tako brzo, možda tek za koju godinu. Ima u tim linima svega i šećera, i raznih dodataka. Vrlo rado jede griz od pira, proso, amarant, zobene.... tako da ne vidim potrebu za Linima. Ali ja mu još nikad nisam napravila instant pahuljice. [sm=zmeden.gif] Jučer sam u DMu kupila pahuljice 3 vrste žitarica da probam, jer sad idemo u Fužine pa da mu mogu umješati, ali i za ove ljetne dane kada smo puno van kuće, da mogu brzinski smješati nešto. Kravlje mlijeko ću dati, ali jednog dana. Ovo današnje kravlje mlijeko u tetrapaku je homogeniziranjem i pasteriziranjem postalo nešto drugo. Kako dojim ne vidim potrebu za davanjem mlijeka, a ima vremena jer još moram prije toga uvesti svježi sir, jogurt, vrhnje.... Prema tempu kojim uvodim namirnice kravlje mlijeko i neće doći tako brzo na red [sm=smiley36.gif] Po onome što sam čula i čitala Veronikino mlijeko je OK, ali izgleda da se samo u Zagrebu može nabaviti.
|
|
|
|