|
ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (6.6.2013 16:51:53)
|
Suny, super je konjić [sm=bravo.gif] Mi ćemo L za ročkas kupiti Smart trike tricikl-guralicu, koja se rastavljanjem dijelova pretvara u samostalni bike za dijete do 2 godine i iznad, a mi čekamo još jednu bebu, pa će svakako služiti svrsi [sm=smiley36.gif] http://www.magicbaby.hr/kolica-i-dodaci-hr/smarta-trike-sport.html Sretnaz, joj ne pitaj me za ročkas, ne spavam već tjednima, sva sam u planovima, zapravo neće biti ništa posebno, bit ćemo kod šogora na dvorištu, tamo ima, sjenica, vrt, livada za veće klince i naravno, za nas kamin[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Za gablec ćemo raditi roštilj, naručit ću Bumba tortu i još jednu ću sama napraviti, pokoji kolač i to je to. Našla sam u Intersportu komplet badminton reketa, 4xreketa, loptice, i mreža za 119kn, i to će biti zanimacija za večike klince, još koji gumi-gumi, lopta za graničara, a za ostale igre nek se snalaze [sm=smiley36.gif] A što se tiče broja uzvanika, samo najuži, djedovi i bake, braća i sestre sa svojim obiteljima, oko 40-ak ljudi (sa djecom) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Već sam rekla da mm ima veliku obitelj [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|