|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Platnene pelene
13.3.2013 13:38:54   
aniram14
Razmišljam o kupovini platnenih pelena i svašta sam do sada pročitala o njima, ali me zanimaju konkretna iskustva. Vjerujem da Vas ima koje ste ih koristile i zanima me je li netko naručivao Rodine pelene user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 15.5.2013 10:24:43 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Platnene pelene
13.3.2013 13:49:48   
ruwenzor
imamo rodine, flafi i natura, jako sam zadovoljna, univerzalna veličina (podešava se drukerima)
rodine od konoplje su zakon. i ostale sve su ok. ima debljih, tanjih.... pa kombiniram za spavanje/šetnje...
sad mi je svekrva za novu bebu kupila par komada tara pelena, slatke su i vjeujem da budu ok.
zaštitne su mi tarine bolje od ostalih.

< Poruku je uredio anaxx -- 15.5.2013 10:24:53 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu aniram14)
Neposredna veza do poruke: 2
13.3.2013 13:53:33   
sretnaz
Imam naturine i zadovoljna sam, ali sam kasnije saznala da su dosta male. Naručila sam sad Naidine koje su hvaljene po forumima pa ću vidjeti razliku. Za Rodine sam čula da su dobre, i to Rodina pusa.

< Poruku je uredio anaxx -- 15.5.2013 10:25:03 >

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 3
13.3.2013 14:01:03   
Hladna
ja sam kupila 3 komada preko ebaya za probu po 20 kuna komad su pa cu vidjet dal ce bit dobre ili ne

< Poruku je uredio anaxx -- 15.5.2013 10:25:13 >

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 4
13.3.2013 14:04:19   
anne
Imam 30 komada od rode i kamarisa.
Koristila sam ih za prvo dvoje djece.
Čekam sad da zatopli pa ću i za treće.

< Poruku je uredio anaxx -- 15.5.2013 10:25:21 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 5
13.3.2013 14:33:58   
pepeljuga
Ja sve bi al mi se nekako neda krenutiuser posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 15.5.2013 10:25:36 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 6
13.3.2013 14:39:07   
aniram14
HVALA VAM NA KOMENTARIMA!!! DEFINITIVNO ĆU IH NARUČITI!! Vidjela sam Rodine puse--premedene su..
Probat ću ih za početak kombinirati sa jednokratnim..dok se ja ne ušaltam u posaouser posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 15.5.2013 10:26:12 >

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
13.3.2013 14:52:56   
snowwhite
ja se nadam da ćemo se mi za koji mj riješit pelena ,iskreno malo mi je žao kaj nisam kupila platnene

< Poruku je uredio anaxx -- 15.5.2013 10:26:02 >

(Odgovor članu aniram14)
Neposredna veza do poruke: 8
10.6.2013 13:52:40   
cocco
mi smo koristili platnene za prvu bebicu ali su coveri počeli propuštati. plastični, od tabite. inače smo jako zadovoljni sa svime i zanima me jel se mogu ti coveri kak popravit? nema nekih vidljivih oštećenja na njima. planiramo uskoro drugu bebicu uvalit u platnene, samo me ti coveri muče.

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 9
10.6.2013 20:51:57   
FIGICA FIFINANKICA
jako su slatke

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 10
23.12.2013 8:16:13   
vepikica
Podizem opet ovu temu jer razmisljam o platnenim pelenama i citala sam mnogo clanaka i foruma na tu temu i sve me nekako vuce k njima. No, takodjer znam da mnogi i nisu bili zadovoljni jer pelene nisu pasale bebi. Pa me zanima jeste li vi (koji imate platnene pelene) odmah krenuli s platnenima ili ste prvih mjesec dana kombinirali? Hvalaaaa

(Odgovor članu aniram14)
Neposredna veza do poruke: 11
23.12.2013 8:20:53   
troubled
ja ih nisam koristila....ali moja prijateljica jest od prvog dana...već je dečko veliki i odviknuo se od pelena i ona je prezadovoljna njima...a da su slatke, jesu...premedene :)

imam novi ticker :)

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 12
23.12.2013 8:40:07   
vepikica
Da, nadam se da ce tako biti i kod mene :))))

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 13
24.12.2013 10:58:37   
Vlaja
Pozz svima, da se uključim na temu. Na trudničkom tečaju su nam nešto govorili o platnenim pelenama i dosta sam se zainteresirala. Jedino nam je patronažna napomenula da, ako se odlučimo na platnene, prvih tjedan dana koristimo ipak jednokratne dok ne otpadne pupak. Navodno su jednokratne niže i ne dođu do struka tako da ne žuljaju pupak. Rekla je kad on otpadne da slobodno možemo preći na platnene. Jeste li vi tako radile ili ste odmah počele koristiti platnene?

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 14
24.12.2013 11:00:56   
Vlaja
E da, spomenuli su da i u Plodinama ima nekih platnenei pelena za kupiti, Bambino mio, i da se u njih stavlja pamučni uložak koji se po potrebi mijenja, pa se ne mora cijela pelena, ukoliko je sve drugo ostalo čisto. Je li netko probao te Bambino mio pelenice?

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 15
2.2.2014 1:20:48   
Jully
Vidim da ti nitko ne odgovara, ali vjeruj mi nije zato što više nitko ne koristi platnene pelene user posted image srećom ima nas sve više.
Ja na žalost nisam probala bambino mio, ali imam iskustva sa platnenima. Imam flafi obične x1 i od velurax2. Počeli smo ih koristiti tek oko prvog rođendana jer imam visokog štrklju, pa su mu do sada bile previše široke između nogu. Imamo natura fited pelenicex10 i njihove kaveriće za noć i prezadovoljna sam. Kamarisov kaverić mi ne valja, pored naturinog je kao najlonska vreča. Glavne su nam closeparent pop in x20. Njih nosimo u vrtiću, a za po doma maknem uložak od bambusa i mijenjam tetre (slično kao kod bambino mio). Prvih 2 mjeseca sam koristila pampersice jer nisam imala podršku za platnene. I dalje mi zvocaju, svi osim moje mame, ali sam postala imuna na to. Za početak sam šivala sama pelenice od flanela sa izrezom za pupkić i strašno mi je žao što neke nije nikada obukao user posted image U neke koje sam mu ja šivala još stane i upravo se spemam ponovno baciti na šivanje user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!