|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 11.3.2013 15:30:05
|
|
|
|
Marinela27
|
Moja nećakinja prvo šišanje imala je veća sa 3 mjeseca, imala je puno kosice kada se rodila. Prošlo je vrlo bezbolno, za nekoliko minutica, samo joj je teta frizerka malo oblikovala šiške, da ne izgleda neuredno
|
|
|
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 11.3.2013 15:32:49
|
|
|
|
anaxx
|
Nama je susjeda frizerka i mali joj ide s mojim u vrtić tako da šišanje rješavamo kod kuće....
|
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 11.3.2013 15:37:50
|
|
|
|
cuba
|
Prva 2-3 puta smo išli samo malo šiške pokratiti, znači 2 poteza škaricama Kada je napunio 18mj smo išli cijelu kosicu ošišati jer je imao velike duge loknice a ujedno su i ljetne vrućine krenule. Nije bio baš oduševljen, trebao ga je zabavljati. Jedno godinu dana je sjedio isključivo na meni, nije htio staviti mantil i općenito je bila borba oko šišanja ali uspjevali smo i svaki put je išlo na bolje. Sada sa 3god je miran kao bubica Baš smo bili u subotu na šišanju. Ja sam čitala Story, nisam ga ni pogledala dok nije bio gotov Sav je važan bio sa novom frizurom, još je dobio dva bombona za nagradu.
|
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 11.3.2013 15:39:53
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Jednom sam ju na prijevaru odvela kod frizera, mislim da je bila oko godinu i pol...otada više nije htjela proći tom ulicom
|
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 11.3.2013 16:20:40
|
|
|
|
Two hearts
|
Sa 1,9 g. i prošlo je super iako sam si ja to sasvim drugačije zamislila!! Bez i jedne riječi,suzice..(osim mene koja sam naravno zasuzila).Valjda brižan nije ni znao šta mu se događa
|
|
|
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 11.3.2013 16:31:44
|
|
|
|
kaštelanka
|
prvo šišanje je bilo s nekih 9 mjesecii sve je bilo super do druge godine kad je nastupio jedan period kad se očajnički bojao frizera.Uz puno truda i razgovora sad opet idemo bez većih problema.Još nema tri godine.
|
|
|
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 12.3.2013 15:06:50
|
|
|
|
MKata
|
Ajme...grozno...prvo je bilo uz plač i na onim igračkama u parku s vrlo spretnom frizerkom, ali je nakon toga tri dana, tj. tri noći plakao (i to panično) za svojom kosom...baš traumatično. Drugo šišanje je prošlo OK, plakao je samo jednu noć i tražio svoju kosu, a treće prošlo super nije bilo nikakvih "nuspojava".
|
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 12.3.2013 16:31:54
|
|
|
|
snowwhite
|
mi smo išli sa curicom sa 10 mj da malo napravi teta frizerka oblik,a sa malcem sa 18 mj (ćelavac mali) ,oboje bili ko bubice
|
|
|
|
|
RE: prvo šišanje kod frizera 12.3.2013 16:47:07
|
|
|
|
lelalj
|
moja starija kci grozna...nije se htjela sisati...suze krokodilske...dok nije par puta se osisala pa vidila da joj frizezka nece nista...drugu nismo jos vodili...ima tek 5 mjeseci
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!