sarah_zg -> RE: Epiduralna analgezija (17.1.2013 9:59:36)
|
Ja sam rodila s, nakon 2 dana mučenja i ne znam koliko dripa dali su mi tu epiduralnu i osjećala sam se kao u raju, ali nemam neki stav da bi opet 100%. Najrađe bi na carski, iskreno. Ja nisam imala svoje trudove, nego izazvane i pauzu između 15 sekundi, bilo je užasno i onda kad su mi dali tu epiduralnu ja sam skoro zaspala od iscrpljenosti. I sad oni viču tiskaj sad i dok ja to kažem svom umornom mozgu trud već prošao. Možda u nekim 'normalnijim' uvjetima je bolje. Uh, nemam pojma šta bi rekla. Sad sam opet trudna i imam opet 100 najcrnjih scenarija u glavi, ali valjda će sve bit ok. Inače, trebate znati da i anesteziolog mora bit dobar. Ja sam, kao što sam rekla, imala pauzu između trudova 15 sek., a imala sam 100 kg i frajer mi je u tih 15 sek. trebao zabiti iglu u kičmu i ... uspio je! Kad su me dovezli u sobu, mm je donio neki sok od litru i pol i sestra je stajala pored mene i rekla: sad polako sve to popijte, ja ću doć za 15 min i vodim vas piškit. Nisam imala pojma o čemu ona, ali slušala sam je i bila sam taaaako žedna da mi je to pasalo. Problem je jer kao neke žene poslije toga ne mogu mokriti. Ja sam mogla bez problema i osim traga na leđima (koji je ostao više od 2 god) nisam imala nikakvih posljedica od epiduralne.
|
|
|
|