|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.10.2013 15:06:30)
|
jully,pa tvoj mali dečko je već veeelikiii! vidi ga šta sve on radi [sm=smiley32.gif] sax, konačno si se naspavala [sm=smiley31.gif] dobro da mali konačno bolje i da tatica stiže [sm=smiley1.gif] daze, vidim da je gužva u st, šta to znači da je trenutno tamo babyboom? [sm=jezicek.gif] ajd, držim prste da ti i malecka ostanete kamene prema virozi [sm=smiley26.gif] bumbi, ti opet mrvicu odmaraš od brace, a i L je bolje, dakle, sve polako ide u normalu i prema odmaranju mamice [sm=smiley1.gif] sminkret, [sm=bravo.gif] za P i njegove aktivnosti. tako je i N. mislim da ćemo ih ljeti tražiti po moru, sigurno će već i roniti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mi se isto danas probudili rano, u 6, dakle u 5 po novom i ide mi na ž ta promjena vremena, nepotrebna je. nek ostave to zimsko vrijeme i do viđenja više s tim[sm=hudicek1.gif] papali mahune/luk/krumpir/mrkvu/junetinu. naravno uvijek s masl.uljem koje imamo naše. baš ovaj vikend je mm bio u berbi maslina, a ja i maleni se lijepo šetali do njih i uživali u neradu [sm=smiley36.gif] cure, zeznula sam, nema trojke, već nam je to bila niknula jedinica [sm=smiley36.gif] ah, mama i neiskustvo, i bubi mali koj ne otvara kako treba usta pa iz raznih perspektiva djeluje svakako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|