|
BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (10.2.2013 9:09:32)
|
T oje strašno kad ti nedaju da ostanše u bolnici s bebom[sm=smiley13.gif],tako je i kod nas.Nemoraš ti biti gdje su roditelje,zašto ne dopuste tamo gdje su bebe,ali šta češ ništa mi tu nemožemo. Daze samo da tvoja mrvica bude uskoro kod kuće[sm=bravo.gif] Evo ja jutros L dala kapi.Predjutro je malo plakao,ali ništa strašno.A i nosić mu se malo zna začepiti pa ću mu kasnije staviti sljezov korjen jer sada se najeo i spava. Davat ću mu još i malo da cica dokle ima,a ostalo Hipp. Joj,šta sam jučer poludila.Otišla ja do ljekarne i malo po trgovinama[sm=smiley36.gif],a mm ostao s L.Kad sam došla kući,ovdje naravno sveki,iskoristila priliku što sam otišla i da mm olakša[sm=smiley29.gif],pa nije on mutav,nek se sam snalazi.Tako mi je i s D radila,ali sad se nedam...kad sam ja kod kuće ne dolazi toliko i uvijek pita dali ga može držati,a ja nedam ako je miran i dobar,a zna da će joj mm dati.I još šećer na kraju,kaže kako je jako plakao i da ima grčeve,kažem ja da znam i da je ujutro plakao ali ne toliko koliko ona kaže.Plač mu ne trja eni min,sav se zgrči i prođe,tako da je to daleko od onih pravih grčeva i plakanja po neznam ni ja koliko.Onda još kaže zašto mu nebi uzela Novalac protiv grčeva,ajme što sam onda poludila[sm=hudicek1.gif].Pokušala sam što smirenije reći da neću i da to nisu još pravi grčevi i zašto da mu mjenjam hranu...aaaa kako sam poludila bilaSorry ako sam vas udavila ali morala sam se nekome pojadati
|
|
|
|