implatacijsko krvarenje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Šmizlaa -> implatacijsko krvarenje (27.12.2012 19:43:51)

Cure, imam pitanje.
Je li implatacijsko krvarenje "obavezna stvar" u trudnoći, da li je to siguran simptom?
Šta ako implatacijsko krvarenje izostane? Šta ako nema nikakvog krvarenja na početku trudnoće?
Ja imam puno simptoma trudnoće (kao i u prošloj trudnoći, skoro svi se ponavljaju i neki novi, prije spontanog), ali još uvijek nikakvih naznaka nekog krvarenja, samo kremasti bijeli iscjedak, a [sm=hudicek1.gif] kasni 3 dana. (i test je danas bio negativan)
Da li je to možda zato što nisam imala implatacijsko krvarenje?
Da li svaka žena mora imati implatacijsko krvarenje ili to nije neko pravilo u trudnoći?

Hvala!

sarah_zg -> RE: implatacijsko krvarenje (27.12.2012 19:48:56)

Naravno da nije obavezno. Ja sam trudnA drugi put ili treći , ako racunam i biokemijsku i nikad nisam imala implantacijsko krvarenje. Najbolje da izvadis betu pa ces bit mirna

daxy -> RE: implatacijsko krvarenje (27.12.2012 20:11:21)

Šimzlaa, impantacijsko krvarenje je zapravo rjeđe nego misliš. Događa se kod 1 od 3 trudnice i nije siguran pokazatelj trudnoće. Ne moraš brinuti ako se ne dogodi. Bilo bi najpametnije da pričekaš još dan ili dva i ponoviš test. Ako bude negativan,a menstruacija ipak izostane bilo bi pametno da posjetiš ginekologa. A možda ti kasni zbog stresa,prehlade,... Meni se ciklus zna poremetit i zbog takvih stvari.

Šmizlaa -> RE: implatacijsko krvarenje (28.12.2012 21:19:18)

Oprostite, ja to stvarno nisam znala [sm=smiley5.gif] [sm=zmeden.gif]
Ja sam mislila da je to skoro pravilo u trudnoći da to gotovo sve trudnice imaju to implantacijsko krvarenje, i da je čudno ako ga nema. [sm=smiley22.gif]
U gadnoj sam zabludi bila. Trebala sam malo više čitati o tome.
Uplašilo me što sam prošli put imala to krvarenje, a sad nemam. A koga god sam pitala od poznanica/kolegica, sve trudnice su isto imale implantacijsko krvarenje, pa me i to dodatno zbunilo i malo uplašilo.
Stvarno nisam znala. [sm=zmeden2.gif]

Stranica: [1]