mimagy -> RE: Friške trudnice i simptomi (15.10.2013 18:51:17)
|
Hello drage moje trudnice. Napravila sam test na trdunoću prošli tjedan i bio je pozitivan,zbog velikog straha jer mi je prošle godine "zamro plod", iako ne volim to tako nazivati jer dijete nije plod, ne znam kako bih se izrazila jer je bilo u 6.tjednu trudnoće. Iako se pomalo tješim jer prošle godine nisam imala nikakve simptome,samo jake grčeve i bolove,sada imam i bolne grudi na dodir,plave bradavice,no strah me jer sam mučnine imala prošli tjedan svaku večer,a sada osjetim samo ponekad,potajice molim Boga da povračam,da ne mogu živjeti od mučnina,želja za hranom i svega samo da bih znala da je sa bebom sve u redu. Sada čekam 18.10. (ovaj petak) kada bih trebala po mojoj računici pošto sam uvijek imala redovitu mjesečnicu dobiti ju,i molim Boga da ne dobijem, i da mi vo bude druga zakašnjela mjesečnica i mislim da ću onda s radošću otići ginekologu, a sada me u potpunosti strah,bojim se da s bebom ne bude šok kao i prošle godine... pošto nam je ovo prva bebica i silno je želimo i ja i suprug. Čuvam se od naprezanja,imam učestala mokrenja no imala sam ih i prije,možda samo problemi s mjehurom,umorna sam i bezvoljna,ma koliko god spavala. Sada bi mi trebao biti 6.tjedan trudnoće,ali kako doktori to računaju od prvog dana zadnje mjesečnice po njihovom bi bio 8.tjedan. Molim Vas za bilo kakve savjete i riječi utjehe,jer znate iako se veseli bebi,moj muž baš i nije razumljiv po pitanju toga,mislim da neće ni biti svjestan ničega dok beba ne dođe na svijet. Hvala puno!
|
|
|
|