Prelazak s AD na kravlje mlijeko (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Uvođenje guste hrane

Poruka

bubaMaja -> Prelazak s AD na kravlje mlijeko (20.6.2012 22:14:24)

Kad ste prešli? mislim mi smo već pili kravlje mlijeko, ali ostavila sam joj ujutro i navečer bocu AD jer mi je to jači obrok... sad već ima 16 mjeseci i mislim da smo se dovoljno nakupovali , ali bojim se ako joj dam samo kravlje da joj to neće biti dosta? da li ste nešto dodavali u mlijeko da bi bio jači obrok? i kako ste prešli, kojom brzinom i način? hvala [sm=smiley1.gif]

ELISABETH -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (20.6.2012 22:27:16)

mi smo postepeno počeli prelaziti sa skoro 14 miseci
pedijatar je rekao da za početak zamijenimo samo jutarnji ad kravljim dok se želudac ne navikne
moja princeza ni danas ne pije km nego ga jede sa čokolinom, cornflakesom i sl.

mala pcelica -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (20.6.2012 22:53:38)

mislim negdje sa godinu dana,nisam postepeno prelazila nego sam joj odmah dala cisto sa nekim linom jer mislim da je imala dosta vremena da se privikne kroz jogurte ,sireve i ostale mliječne proizvode od početka dohrane...nije imala nikakvih problema ...ako se bas bojiš onda joj uzmi ono sa najmanje masnoce i stavi joj neki lino unutra,al mislim da je dovoljno velika da joj nebi trebalo biti nista ...

mala pcelica -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (20.6.2012 22:54:51)

sama sebe citiram -pukla sam [sm=smiley36.gif]

modesty blaise -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (21.6.2012 1:14:26)

s godinu dana smo i mi prešli na svježe mlijeko 2,8%... još sam tu i tamo koristila AD samo da potrošim zalihe

bubaMaja -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (21.6.2012 8:06:44)

ma dala sam ja njoj i obično mlijeko, a lino i te stvari ne koristimo... pitanje je samo hoće li mi biti gladna ako joj dam samo kravlje mlijeko? a nama je pedica rekla još s godinu dana da moramo davati min. 3,2 masnoće??

lidac0605 -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (21.6.2012 8:41:55)

Tak je,Bubamajo,mora bit bar 3,2.Ja sam davala ono 3,8%,prešli na to sa god.dana,ne postepeno-odmah.A ak ne koristiš Lino,daj joj napravi griz,žgance,ubaci zobene pahuljice,one mekane kaj se super razmoče,žličicu dvije Nesquicka il tak nekaj

Bebač i ja -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (22.6.2012 0:10:47)

mi ćemo za tjedan dana godinu dana napunit,i danas mu prvi put napravila griz na kravljem mlijeku ujutro...alergije nema...još trošimo bebimil do rođkasa,a ondak prelazimo na svježe mlijeko 3,2 prokuhano, i to u raznim kombinacijama...griz,čokolino,sa nestle žitaricama ili obično mlijeko pojačano sa obrokom kruha i nekog mliječnog ili sirnog namaza....a ostalo je voće i povrće u toku dana...

modesty blaise -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (22.6.2012 9:36:12)

cure drage a kaj da vam velim....meni je pedica rekla da mu dajem mlijeko 2,8% a ne ono od 3,2%[sm=smiley1.gif][sm=zmeden.gif]

ana85 -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (22.6.2012 11:08:33)

moja jede kravlje mlijko sa linom od 7 mjeseca, 3,2%mm, to nam je rekla pedica da možemo i dobro je prihvatila.

Suzn -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (23.6.2012 23:00:21)

Moj ima 15 mj. i od 13- tog kad smo prestali dojit smo koristili ona mlijeka za djecu preko 1 god. i prije tjedan dana pitam pedijatra kada smije mlijeko normalno pit, veli on odmah! Da su to marketinski trikovi proizvođača AD-a... e sad...

Bebač i ja -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (24.6.2012 0:13:46)

ma i ja tako mislim....sve se komercijaliziralo...pa uvijek se sjetim kako su nas kao bebe hranili i ništa nam nije,a to je bilo davno,davno....

lilia -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (26.6.2012 9:00:43)

Moj još uvijek pije Hipp 3, obavezno jedan na dan a drugu bocu kravlje mlijeko. Buba majo stavi joj proso ili nekakve pahuljice. Ja svom stavim pahuljice ili čokolino u bocu.

ucitelj -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (26.6.2012 15:06:30)

ja svom(11mj) sa mog mlijeka odmah presal na kravlje dnevno popije 2bocice ujutru i navecer staim mu neki lino koji mi je pod rukom i sad spava po cijelu noc do 5ujutro nema micanaj od 9 nisam primjetila neke smetnje ni u probavi ali sam mu postupno uvodila kravlje znaci dojio je i pio kravlje

magdalenaa -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (7.7.2012 19:40:23)

moja mala ima13mj, i prije mj. dana sam joj počela davat kravlje mlijeko i to 2,8% inače je na mome mlijeku, a dosad je već jela jogurte pa se i navikla na okus,obožava acidofil i čvrsti jogurt,nekad skoro cijelu čašicu pojede a nekad joj pomješam sa palentom,to isto voli,

maryann01 -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (8.7.2012 0:18:45)

moj pije od godinu dana km,sa nekim linom obavezno ujutro i navečer,znam mu skuhati gris ili napraviti kekse,pa nekad jede na žlicu a nekad napravim rjeđe pa na bočicu. sad ima 17mj.

kliva -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (30.9.2012 22:06:56)

pozdrav svima! moja curica je 6.mj.stara i dojim ju od rođenja. prije nekoliko dana sam joj probala dati adaptirano mlijeko ali ona nije htjela ni čuti za to, koje su to grimase bile.. [sm=smiley36.gif]i probala sam još koji put ali ništa od toga. onda sam joj probala dati rižolino s kravljim mlijekom s 2,8 mliječne masti i to je pojela.. sad ne znam da li nastaviti s time, obzirom da nije baš preporučljivo dati im kravlje mlijeko kad su tako mali...???? bila bih vam zahvala kad biste podijelili vaša iskustva sa mnom [sm=smiley1.gif]

seraphyme -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (30.9.2012 22:29:25)

kliva zašto ako dojiš?

ucitelj -> RE: prelazak s AD na kravlje mlijeko (1.10.2012 18:19:16)

kliva steta da prekidas ako imas mlijeka osim ako moras ja svog dojila do punih9mj i postepeno mu uvodila km s nekim linom tako da nisam rano dala jer ipak je malo 6mj nezz doji ako mozes imat ce kad jest km vidit ces kako ce ti falit(ja bi bebu opet[sm=jezicek.gif])

Stranica: [1]