RE: Razlog za brigu? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Bebe i zdravlje

Poruka

mala pcelica -> RE: Razlog za brigu? (30.5.2012 22:34:57)

IZVORNA PORUKA: ruwenzor

Evo da javim novosti, bili smo kod fizijatrice, kaže da je N savršeno zdrava cura, da nije big deal ako se ne diže na nogice još i da ju ne treba forsati, samo da pokušamo razbiti njen obrazac sjedenja i kretanja u turskom sjedu na parketu (na ostalim podlogama puzi) i zamijeniti ga sa klečanjem i oslanjanjem na nogice.
Kad je fizijatrica završila sa pregledavanjem, izvijanjem, savijanjem i postavljenjem u sto položaja, N joj se okrenula i rekla joj "bavo" [sm=smiley36.gif] sreća moja mala

hehehehe meni se čini da ona vas sve za.......[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Zvonki -> RE: Razlog za brigu? (1.6.2012 10:43:16)

IZVORNA PORUKA: ruwenzor

Evo da javim novosti, bili smo kod fizijatrice, kaže da je N savršeno zdrava cura, da nije big deal ako se ne diže na nogice još i da ju ne treba forsati, samo da pokušamo razbiti njen obrazac sjedenja i kretanja u turskom sjedu na parketu (na ostalim podlogama puzi) i zamijeniti ga sa klečanjem i oslanjanjem na nogice.
Kad je fizijatrica završila sa pregledavanjem, izvijanjem, savijanjem i postavljenjem u sto položaja, N joj se okrenula i rekla joj "bavo" [sm=smiley36.gif] sreća moja mala

Super! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mama1987 -> RE: Razlog za brigu? (3.6.2012 17:59:10)

bili smo kod pedijatrice na cijepljenju...rekla je da je sve u redu i da nije problem sto jos ne puze[sm=smiley1.gif]
evo novost:uspjeo je da se digne u sjedeci polozaj sam....super
hvala vam na odgovorima sad sam malo mirnija...[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]