freelove -> RE: Travanjske bebice :) (24.6.2012 8:13:58)
|
Kazimira, ja sam ti od samog početka imala taj problem sa desnom cikom, i još je imala ogromnu ragadu na bradavici....i nije htijela ta rana zarasti....isto sam tražila po netu i jedino se soor poklapao sa simptomima, s tim da je mene jaaakkkkoooo bolilo, sve do lopatice....a i to neko žarenje je bilo nepodnošljivo. Zvala sam i svoju doktoricu ali na kraju nisam otišla....bilo mi je čudno da ja imam soor, a beba nema. Beba sad ima 2 i pol mjeseca i meni se tek zadnjih tjedan dana smirila ta bol i čak je ragada počela zacijeljivati (ajme koja riječ).....uglavnom, nadam se da će proči jer sam pročitala da je nekim ženama ta bol prošla do 3-eg mjeseca. Ja ti savjtujem da odeš doktorici i ako je soor nek ti da kremu da si olakšaš jer sam se ja stvarno namučila, nekad bi mi došlo i da zaplačem....ali prelijena sam bila za otič doktoru. I još sam na netu pročitala da se jede manje slatkog i bilo čega s kvascem , a pije više jogurta.....i to je dobar savijet jer kad god bi se nabubala čokolade bolilo je jače. Nisam još ni gin. išla, bila sam se naručila točno nakon 6 tjedana ali nije mi se dalo "sređivati"....sad mi starija djeca idu na more ovaj tjedan pa ću to onda obaviti. Kaj se tiče spavanja na trbuhu meni je srednje djete stalno spavalo na trbuhu i nikad nisam imala nikakav strah, sve je bilo ok, zapravo jedino je tak spavala duže od 10 minuta. Ova bebica ne spava na trbuhu, ali kad se igramo okrečem ju na trbuh da se vježba malo, tako jačaju mišiče, valjda trbušne i vratne....a i za rukice je kao dobro. Idemo mi u ranojutarnju šetnju dok još nje nepodnošljivo....pozzz svima
|
|
|
|