anamarijapupek -> RE: Jesenska beba! (7.9.2012 13:36:45)
|
Mi smo 28+1. Meni zna par kapi kao flekice biti na majici, najčešće ujutro. Neeee, to ne znači da nećeš imati mlijeka. I to što meni curi ne znači da ću ga ja imati. Sve su to hormoni, a najbitnije je da se trudimo naučiti bebicu (i sebe) dojiti. To smo baš učili na tečaju ovaj tjedan. Ne znam di su ostale jesenske trudnice [sm=smiley1.gif] Možda spavaju cijeli dan [sm=jezicek.gif] Inače, curka me više ne lupa, sada ima one lijepe pokrete preko cijele buše [sm=bravo.gif] Tako da mogu spavati bez problema, samo si malo stavim jastuk dok spavam, i preko noći ga prebacujem sa jedne na drugu stranu. Kako stojite sa kupnjom stvari? Ja ću većinu robice posuditi, a neke stvari smo kupili - krevetić, kadicu za kupanje sa stalkom, ormar....... Ne znam kako vi gledate na posuđivanje robice, ali meni je kupnja tih malih stvarčica stvarno porez na budale. OK OK, shvaćam da tu i tamo se kupi poneka sitnica, ali toliko puno to košta. Užas....sva sreća pa oko sebe imam dosta rodbine koji će nam posuditi robice.
|
|
|
|