|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   7.tjedan micanje u trbuhu kao kontrakcije
11.4.2012 12:58:18   
anamarijapupek
Pozdrav svima! Danas mi je 7.tjedan. Jučer mi se nešto totalno čudno dogodilo i molim nekoga ako ima ili je imao isti problem da javi. Na poslu sam sjedila i u doljnjem dijelu trbuha na sekundu dvije mi je iznutra nešto udarilo nekoliko puta. Znam da ne može biti bebica jer je još jako mala, nisam na internetu našla ništa za kontrakcije maternice u tako ranoj trudnoći. Ali ne znam što bi to moglo biti. Kada sam došla doma, legla sam se i stavila ruku i mogla sam osjetiti kao da nešto prođe lijevo desno unutra. Jutros mi se isto dogodilo kad sam kihnula user posted image Osim lagane mučnine nemam nekih drugih simptoma, ne krvarim i ovo me nije boljelo nego više neugodan osjećaj. Zvala sam svoju gin. i rekla je da moram čekati do 20.04. sljedeći UZV. Na prošlom, kojeg sam imala 6.4. beba je bila u maternici zajedno sa vrećicom i bilo je prerano da se vidi srčeko. Hvala!

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: 7.tjedan micanje u trbuhu kao kontrakcije
11.4.2012 13:19:49   
ikica84
ako nemas krvarenje mislim da nije nista strasno!materica se siri,pij magnezij i odmaraj!user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 2
11.4.2012 13:28:04   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: ikica84

ako nemas krvarenje mislim da nije nista strasno!materica se siri,pij magnezij i odmaraj!user posted image

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 3
11.4.2012 13:36:12   
anamarijapupek
Zar se to događa tako rano? user posted image Nadam se da imate pravo i da će biti sve ok na sljedećem pregledu. Ja sam u petak zadnji dan na poslu...pa ću se moći više odmarati bez tog živciranja.

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
11.4.2012 14:03:17   
ruwenzor
Meni se maternica već u 6 tj počela širiti, okretati, izvijati... doduše možda i ranije al to sam pripisivala pms-u jer još nisam znala za user posted image user posted image , ali konstantno je nešto boluckalo, BH kontrakcije su počele u 20-om tjednu, pravi trudovi trajali 51 satuser posted image .
Gin je rekla da neke cure više osjećaju kaj se zbiva u njihovim tijelima i da je to skroz normalno.
Mislim da možeš biti bez brige, osim naravno ako počne jako boliti ili se pojavi iscjedak.

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 5
11.4.2012 20:56:43   
mamacita
Meni se je znalo desiti da sam osjetila takva micanja iz lijeva u desno i obratno, i nakon par sekundi sam imala obicne "vjetrove". Probava se pomice, kako se maternica siri, crijeva se guzvaju, tako da se sve to malo vise osjeti nego prije. No, eto, strpi se do 20.4. pa ces onda znati malo vise.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 6
12.4.2012 12:05:44   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mamacita

Meni se je znalo desiti da sam osjetila takva micanja iz lijeva u desno i obratno, i nakon par sekundi sam imala obicne "vjetrove". Probava se pomice, kako se maternica siri, crijeva se guzvaju, tako da se sve to malo vise osjeti nego prije. No, eto, strpi se do 20.4. pa ces onda znati malo vise.

potpisujem,mislim da su to crijeva

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!