RE: Beba koja vrišti (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

m600 -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 8:58:12)

hvala draga bubu, imam klokanicu i ne pomaže nam baš...iskreno i ja mislim da ga muči stomačić [sm=smiley13.gif]
petra je isto tako do 5,5mj,ali nije toliko plakala..... joj jedva čekam da ovo sve završi, baš se osjećam jadno i bespomoćno [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
on već ima 4mj,a i dalje se toliko muči
kakva je situacija kod vas bubu?

BUMBI -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 9:05:12)

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

ruwenzor -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 9:09:22)

IZVORNA PORUKA: BUMBI

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

mirna -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 9:58:13)

Zvuči kao grčevi... Dojiš? Možda si nešto pojela što joj ne paše. Kada našu malu nešto muči joj najviše pomognem ako ju nosim s trbuhom na dolje.

mirna -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 10:05:24)

Sada sam sve pročitala...Sigurno su kolike, mogu se pojaviti i s dva mjeseca, vjerojatno neće trajati dugo. Kod nas se sve promijenilo kada sam izbacila sviježe mliječne proizvode i sviježe mlijeko. Sada je ko druga beba. smije se, promatra svijet velikim očima, spava cijelu noć, ne prdi više toliko... Neki dan sam probala ponovno jesti jogurt i opet je bila cijela dan nemirna i cendrava. Pijem već dva mjeseca rižino mlijeko s ca, samo da je mir u kući.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pincirotvajler -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 11:42:28)

IZVORNA PORUKA: mirna

Sada sam sve pročitala...Sigurno su kolike, mogu se pojaviti i s dva mjeseca, vjerojatno neće trajati dugo. Kod nas se sve promijenilo kada sam izbacila sviježe mliječne proizvode i sviježe mlijeko. Sada je ko druga beba. smije se, promatra svijet velikim očima, spava cijelu noć, ne prdi više toliko... Neki dan sam probala ponovno jesti jogurt i opet je bila cijela dan nemirna i cendrava. Pijem već dva mjeseca rižino mlijeko s ca, samo da je mir u kući.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

da tak je i mom d smetalo,,samo kaj on nije plakao,nego bio cmoljav i sitne prištiće imao,sva crven bio u licu..ja pila sojino

martina33 -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 14:42:40)

i moj stariji sin je isto imao grčeve tek s 2 mjeseca..deranje bi baš počelo oko 18h i trajalo jedno cca 2 sata...derao se kao da ga netko kolje..prestalo je s cca 4 mjeseca...nije mi jasno kak sam to preživjela?![sm=smiley36.gif]

Tanjica Tanja -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 16:10:23)

Svašta mi preživimo, a kasnije se ni ne sjećamo![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bubu -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 16:22:29)

Da, sad i ja mislim da su definitivno kolike jer se zaredalo par dana tocno oko pol 6. Ni nama ne pomaze klokanica ali wrap je zakon! Kupila sam danas homeopatske granulice pa javim dal pomazu!

m600 -> RE: Beba koja vrišti (27.2.2012 19:18:22)

IZVORNA PORUKA: Bubu

Da, sad i ja mislim da su definitivno kolike jer se zaredalo par dana tocno oko pol 6. Ni nama ne pomaze klokanica ali wrap je zakon! Kupila sam danas homeopatske granulice pa javim dal pomazu!

za kolike homeopatske? javiiiii....kod nas to traje po cijeli dan[sm=zmeden.gif]
baš kupljenje nožica i bolan stomačić [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Bubu -> RE: Beba koja vrišti (28.2.2012 8:27:04)

Javim danas! Frendici pomazu biogaja kapi,tak nekak se zovu. Probaj i s wrapom..mozda da omotas sal istom tehnikom,za probu..

m600 -> RE: Beba koja vrišti (28.2.2012 8:29:48)

nama biogaia nisu pomogle [sm=smiley13.gif]
samo nije mi jasno da to tako cijeli dan traje[sm=zmeden.gif] njega od prvog obroka ujutro boli stomak[sm=zmeden.gif]
i hranu smo mijenjali i sve je isto

Bubu -> RE: Beba koja vrišti (28.2.2012 12:52:07)

A joj ne znam, mozda kombinacija svega i jos se voli nosat. Kazem ti, samo wrap...

m600 -> RE: Beba koja vrišti (28.2.2012 13:46:16)

IZVORNA PORUKA: Bubu

A joj ne znam, mozda kombinacija svega i jos se voli nosat. Kazem ti, samo wrap...

naručila wrap :) dobro će mi doći i dalje kad naraste

Bubu -> RE: Beba koja vrišti (28.2.2012 20:57:14)

Ajd bas javi dal i kod vas tako djeluje!

m600 -> RE: Beba koja vrišti (28.2.2012 21:10:52)

hoću[sm=smiley1.gif]
kakvo je stanje kod vas danas?

Bubu -> RE: Beba koja vrišti (5.3.2012 10:32:48)

Evo moram priznat da granulice djeluju..nije bilo grčeva, bolje je volje, ali svejedno neće biti bez nas niti sekunde[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Al to je karakter, nema tih granulica na svijetu koje to mogu promijenit...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
jel stigla nosiljka?

m600 -> RE: Beba koja vrišti (19.3.2012 7:32:34)

je stigao je [sm=smiley1.gif] super je i nosamo se svugdje jedino je sad stiglo toplo vrijeme pa mi je malo prevruće kad ga nosam, ali ne damo se...nemamo više ona vrištanja [sm=smiley1.gif] ali smo zato u fazi kad navečer hoće samo meni i plače od drugih [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] valjda će i to proći....kako vi?

Bebač i ja -> RE: Beba koja vrišti (20.3.2012 16:21:34)

ja ne kužim kakve veze imaju grčevi sa začepljenim nosićem?
odi u apoteku po nosni aspirator koji se prikopča na cijev usisavača i očisti joj nosić po uputstvu u kutiji...beba ne zna disati na usta i zato plače jer tako diše kad joj je začepljen nos.
isto tako ne vjerujem da beba može plakati iz dosade.
zadovoljna i sretna beba je ona koja je na vrijeme presvučena,nahranjena,zaigrana,mažena itd...treba paziti jel joj hladno,vruće,jel žedna i tako na sve situacije....ne plače bezveze... 

Bubu -> RE: Beba koja vrišti (20.3.2012 18:53:43)

Bebač, koliko djece imaš? Vidim, nedovoljno iskustva [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]..beba itekako može plakati jer joj je dosadno...

Bebač i ja -> RE: Beba koja vrišti (21.3.2012 22:10:15)

pa mojem bebaču nije dosadno jer imamo ispunjenu satnicu: jelo,vježbe na podu(igramo se zajedno loptom npr),šetnja,opet vježbe na podu,jelo, igranje na trosjedu (slikovnice,moje klauniziranje,slušamo pjesmice,pjevamo,plešemo) itd dok ne padne noć i ne zaspi...tak da sad oprala suđe,pospremila stan i stigla doć ovamo,
dakle...

mišica 666 -> RE: Beba koja vrišti (21.3.2012 23:56:59)

bebač kad dobiješ još koje dijete javi se dal ćeš moć držat i dalje takav ritam i ne ponašaj se kao da si popila svu pamet svita. cure držite se nadam se da su bebice malo mirnije [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lidac0605 -> RE: Beba koja vrišti (22.3.2012 8:01:37)

IZVORNA PORUKA: mišica 666

bebač kad dobiješ još koje dijete javi se dal ćeš moć držat i dalje takav ritam i ne ponašaj se kao da si popila svu pamet svita. cure držite se nadam se da su bebice malo mirnije [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

debelo ću te potpisat,Mišice!Ovakvi nadobudni komentari su mi najdraži!
Javi kad će ih bit dvoje,troje il ne daj Bože četvero ko kod mene pa da vidimo za kaj sve imaš vremena...

mucilda -> RE: Beba koja vrišti (22.3.2012 18:08:53)

Moram priznati Bebac da imas puuuuno energije. Kad stignes jesti i na wc?

Bebač i ja -> RE: Beba koja vrišti (23.3.2012 21:59:26)

pa meni ne pada na pamet da dijete plače iz bilo kojeg razloga....stvar je u eliminaciji razloga plača:glad,žeđ,pospanost,posranost,dosada,itd...a vi svi ostali,nek vam beba samo vrišti i dalje, žalosno je ako ne poznajete i neprepoznajete potrebe svog djeteta,pa makar  imali i četvoro djece...to su nemoćna bića kojima treba dodati i napraviti sve što oni sami ne mogu, a to je apsolutno sve.... promatram svijet iz njihove pozicije...

tako sad znam da plače jedino ako je bolesno.ostalo vrijeme je nasmiješeno,zadovoljno i sretno...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>