beba 2 -> RE: Help! Kako to sve ide? (3.12.2011 12:12:23)
|
IZVORNA PORUKA: Hladna kod mene je problem sto sam ja bila kod jednog dobrog doktora koj je sad na porodima i moze se k njemu samo uz placanje tako da su nas sve prebacili k tom Odehu, a nikamo se ne mozemo prepisat jer nas niko ne zeli tako da nam je suden taj gin Odeh... ja pokusavam ostat trudna drugi puta i iskreno bojim se tog ginekologa... mojoj prijateljici kasnila je [sm=hudicek1.gif] 3 mjeseca i otisla k njemu rekao joj da je trudna 5 mjeseci i da nosi curicu, nakon 2 dana ona prokrvarila sva u panici otisla na hitnu kad tamo kazu da je dobila menstruaciju i da tu nikad nije bilo trudnoce, slali ju na sva moguca testiranja i stvarno nije bila trudna, sad je konacno zatrudnila , u 6 je mjesecu i na kontroli joj rekao da joj se plod odvaja od maternice i da plod mora van , da se tu vise ne moze nista , otisla ona sa uputnicom gore u bolnicu a kad tamo svi se cude sta ju je on poslao da je sa bebom sve u najboljem redu... I tako sad ti idi k ginekologu ... Iskreno bojim se, tolko je tesko zatrudnit u danasnje vrijeme i onda kad uspije da idem k tom ginekologu sa strahom s cim ce me preplasit [sm=smiley13.gif] Čuj to je zbilja grozno, kako uopće takav liječnik može raditi a da ga nitko ne prijavi, valjda i za njih postoji nekakva komora koja provjerava njihov rad! Držim fige da uskoro dođe i druga bebica! Ja ti isto imam problema sa zatrudnjivanjem neredoviti ciklusi, bolest štitnjače, policistični jajnici.....da sad sve ne nabrajam i ginić mi je rekao da ako želim ostati trudna imati odnose od 11-22 dana u ciklusu svaki drugi dan i mora uspjrti i zbilja evo me 16. tjedana, je da sam muža ubila tim tempom ali sam dobila što sam htjela! SRETNO!
|
|
|
|