fiola23 -> Kada ste se počele otvarati? (11.11.2011 11:27:18)
|
bila sam u ponedeljak na pregledu i dr je rekao da je vansko ušće otvoreno za 1 prst.sad mi se okrenuo 34 tj,a ovo mi je druga trudnoća.prva je nesretno završila u 28 tjednu jer sam dobila trudovei otvorila se skroz u 2 h.mirujem inaće,tu i tamo nesto sitno napravim kod kuće,nikakva naprezanja...čak sam možda malo i previše mirovala jer mi je dijagnosticiran dijabetes u trunoći i sad sam na inzulinu.nije mi spominjao ležanje u bolnici,tlak mi je ok,beba je po veličini i težini točno kak treba biti za ovo doba...al ja se svejedno bojim...nemam bolove,ništa jako i posebno,mislim da me sve boli čak i od tolkog ležanja..rekao dr nek još mirujem ko do sad 2 tjedna kad idem opet na kontrolu...zanima me kad ste se počele otvarati i vaša iskustva?veli dr da je to ni plus ni minus...mogu tak ostat otvorena do kraja bez obzira na kretanje,amogu se postupno otvarati i time skratiti porod...svjesna sam da se sve može promjeniti u sekudi,jer takomi je bilo prvi put..[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|