|
Anoniman -> RE: umorna od svega i tužna (20.11.2011 16:27:30)
|
Pozdrav svima ! Na ovom sam forumu bila davno kad sam bila trudna tj prije 2 ipol godine. Sad mi treba tako rec neko da pogleda neke stvari sa svoga ugla jer vise neznam dali ja to gledam krivo ili jednostavno sta se desava. probat cu ukratko ispricat . Muz i ja se volimo otkako smo zajedno(hodali) ostavila sam sve iza sebe odselila se i zapoceli novi zivot na nicemu ,znaci od dva kofera robe i iznajmljivanja stana ,ja sam otisla u drugu drzavu,ucila jezik i trazila posao .Nakon 4 godine braka ,ja imam stalni posao 4 godine. hb imamo stan polozila sam isto i zatrudnijela kako nam je bilo u planu ... imala jako tesku trudnocu ,cak i poteskoce sa hodanjem (zbog leda) ali nisam se davala nikad...rodi se mala djevojcica ...nakon cca 6 mj moj muz dolazi doma "nadrkan"sa posla i sav blijed nikakav, fino mu kazem ispricaj se i isprica se..kratko i jasno sef ga maltretirao!! Neko vrijeme poslije dode doma blijed ,trese se i nije mu dobro ...prestaje ic na posao..uzima bolovanje...godinu dana na bolovanju...ja radim ..ujutro malu spremim u vrtic,odem na posao ,dodem doma napravim jest, operem,slozim ...Ide na terapije ,neradi,cak je rekao da nece nikad ni radit, ja pokusavam pricat,ne odaljio se neda niti rec. Vise mi nepruza paznje,njeznosti,..ljubavi..prije 6 mj ja sam dobila poziv iz bolnice od doktorice da imam nekih zdravstvenih problema ,trebala mi je podrska,zagrljaj da mi makar lakse bude,nista nisam dobila,on je bio prezauzet sa sobom i time kako ce igrat igrice na kompu i kako ce se skoncetrirat da on samo misli na sebe i da se opusti . to me jako boljelo . hb uspjela sam sama sebe tjesiti ....pokusavam pricat s njime ,uvjek kad smo imali problem znali smo razgovorom rijesit. sad kad mu kazem da me muci nesto on samo prigovara na mene da ja trebam ovo ono promijenuti a on je u pravu . pokusavam mu pomoc ...nevidi..ili nece da vidi. samo znam da mi je dosta tuge i plakanja a njega nije briga . umorna sam . napravim mu jest da bi imo sta jest doma,odem radit,dodem doma cisti spremaj..sta je radio ? Spavao , i jos na sve to tako se ponasa .
|
|
|
|